Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I går kväll sändes Fotbollsgalan på TV4. Här kan du nu se hela galan. Vill du bara se Kent så får du hoppa fram till 1.09.45.

av henrik

31 svar på ”Se Kent på Fotbollsgalan”
  1. Jao, något trist var det över spelningen. Det räcker ju att jämföra uppträdandet som de körde i New York slutet av förra veckan eller på programmet Skavlan så var de betydligt bättre och kändes mer “hemma”. Sen att dom spelar på just den galan är väl en fråga för sig kan det tyckas.

    ‘Töntarna’ är en bra låt men sen så finns det så många bättre låtar på det nya albumet men de vill väl promota låten i och med att det är deras första singel så…

  2. Jag slapp se hela galan lol hade turen att just komma in när dom sa att Kent snart skulle spela :-)

  3. Tyvärr så tycker jag att det låter som playback =( Är ju så identiskt med albumversionen det kan bli. Det var väl också en ganska opepp låt? Man väntar sig väl lite mer drag i musiken på en gala med “Sveriges i särklass största och mest populära rockband”. För övrigt så är jag inte jätteförtjust i Röd. Det var inte det Kent jag först föll för. Det var gitarrocken som var grym! Det här är skön musik, men inte kent. Jag tycker att de borde låta andra band sköta elektromusiken.

  4. Ja, tråkigt att det var playback. Men vad mer kan man begära? Hoppas de fick bra betalt.

  5. Håller med dig. Är helt övertygad om att det är play- och singback. I sammanhanget fel låtval och dåligt med drag på scen.

    Dock så älskar jag Röd.

  6. synd att de körde playback :/ kent är ju faktiskt ett av få band som låter ännu bättre live…
    håller me om att de va helt fel låtval.. hade blivit mer drag på scen om de kört vals för satan, eller taxmannen.

  7. Alltså fy fan vad skämmig spelning, hur kan kent gå med på att lira playback ? Vad fan håller dom på med ?

  8. synd att de körde playback :/ kent är ju faktiskt ett av få band som låter ännu bättre live…
    håller me om att de va helt fel låtval.. hade blivit mer drag på scen om de kört vals för satan, eller taxmannen.

  9. jag tycker att det var pinsamt, såsom ALLTID när kent står och låtsasspelar i TV. Varför?! vi vet ju alla hur underbart de låter live. jag vet inte så många andra band som gör på det här viset, och blir aldrig klok på varför det är just kent går emot strömmen så här.

  10. Amande jensen körde singback (alltså sången va de ända som var live). se min tidigare kommentar eller leta upp jockes inlägg i forumet där han berättar varför.

  11. Håller med, men det lät ju ändå bra =) om man säger så.. de kanske va trötta efter New York.. mkt fram o tillbaka där ju.. men det lät ändå bra :D

  12. Jocke har svarat på det i forumet. TV har inte råd med riktiga framträdanden, men banden måste ändå promota skivan på nått sätt.
    Men jag tyckte att just igår var det väldigt underhållande då det kändes som att kent drev lite med det hela :P

  13. Åå jag såg er i går på galan! Eller såg er på tv:n.. Men det känndes som att vara där! Älskar ett gå på era konserter! Var tvungen att spola tillbax efter nu hade spelat och se den igen! Jag vill bara precis som alla andra fans tacka för eran underbara musik! Ligger precis och lyssnar på nya skivan på spotify… Tyvärr så måste jag gå emot erat tycke om att detta är den bästa skivan… Jag tycker inte det! Jag tycker det är för mycket synt och datainstrumentalt! Tillbaka till samtiden var okej men detta har gått för långt tyvärr! Ni låter som familjen! Och dom är inte bra! Såg dom på eran förra turné i nyköping… Tycker ni ska komma hit igen till nyköping asså! Tycker ni kan ha eran premiär spelning för nästa turné här! Men <3 på er alla!

  14. Det var ju tveklöst playback, om nån nu tvivlade på det. Men roligt att Sami på bas! :)

  15. playbackplayback! är det så man ska presentera sin nya singel och skiva? riiiktigt besviken……..!!

  16. Trist med playback men samtidigt. Har dom nyss kommit hem till sverige så kanske det kändes lite drygt att ställa sig på spel å uppträda om man sovit dåligt, etc. Dock kunde de ha valt typ Vals för Satan elr någon gammal nice låt med drag i. Kanske Vinternoll2, Kräm elr Ingenting. Det hade varit nice som fan. Men Töntarna är riktigt bra å jag älskar det nya albumet helt enkelt :) Men de får lägga ned playback, det håller inte.

  17. Tyvärr så var det ju ett väldigt tråkigt framträdande blev riktigt besviken, hade sett framför mig deras vana trogen att äga live. Men jag antar att det var tv4 som inte gick med på live och kent måste ju promota skivan på något sätt.

  18. Roligt att alla klagar på “ÅHHNEJ PLAYBACK!, denna skivan är för “electro”

    Det bästa ni gjort, som ni förmodligen redan vet. Dessutom så är ju “töntarna” alla ni gamla insnöade Dojd och VoA fans… Jocke såg stentuff ut och visst, playback… Men å andra sidan får man ju anpassa. Skulle Kent gå ut och köra de bästa de kunde på en skitgala med tråkiga programledare…

  19. Jag håller med om att det var synd med en playback… =/ men går man på konserten så är nog inte den det xD (jag ska gå =D)
    Däremot tycker jag verkligen inte att Kent skiva röd inte är “Kentig”, det tar ju ett tag att vänja sig vid nya låtar till sitt favvoband, vilket jag håller på att göra.. X) Om kent bara gjorde låtar av samma stil hela tiden skulle dem inte utvecklas, alltså inte bli intressanta. Dem är asbra som dem är och älskar att se hur skivorna ser ut en efter en…
    //Otroligt hängivet fan

Kommentarer är stängda.