Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Nu är det klart att singel nummer två från Kents album Röd blir låten Hjärta. Vi återkommer med mer information inom kort.

av henrik

28 svar på ”Nästa singel från Röd blir Hjärta”
  1. Bra låt, men inte helt oväntat att just Hjärta blev singel.. kollar man på tidigare singlar som t ex Gravitation, Saker man ser, Musik non stop, Dom andra, Den döda vinkeln och Ingenting, så ser man direkt ett litet mönster. Långsökt kanske men alla ovanstående singlarna är den tredje låten på dess respektive album. Hjärta är den trejde LÅTEN på Röd (om räknar bort albumets intro). Lite intressant är det, men långsökt jag håller med.. Vilken låt blir tredje singeln… Svarta Linjer kanske?

  2. Vals för satan (Din vän pessimisten) ligger närmast mitt hjärta för nästa singel! :)

  3. Är det bara jag som tycker Hjärta är en av dom tråkigare låtarna på RÖD?? Helt ärligt tycker jag åtminstone det är ett konstigt val som andra singel. Men jag håller med att videon kan bli bra.

  4. Hjärta is a very special song.
    I was thinking that Vals för satan would go next but
    this is a nice choice too.
    Cant wait to listen to the remixes!

  5. Jag håller nog med…..Jag gillar låten men den passar inte som singel IMO….Hoppas videon blir bra i alla fall :-)

  6. Jag tänkte det när jag först hörde den, den skulle egentligen kunnat vara förstasingel. Blir det b-sidor eller remixer sen då, undrar man ju?

  7. Kan bli svårt att remixa “Hjärta”, men är det någon som skulle klara av det, så är det den tyska superstjärnan “Jerome isma ae”. Även svenska “Dada life” hade funkar bra

  8. Jaaa !! Jag hoppades på detta redan för en månad sedan i Forumet !!
    Videon till hjärta måste bara innehålla ett strålande hjärta ! Pax !
    Bästa sången ever ! =))

  9. Vet inte hur bevandrad du är med detta eminenta lilla band kent, men de har faktiskt sagt att det inte blir några b-sidor denna vändan. Bara remixer, alltså. Och de “left-overs” som aldrig blev b-sidor ska de släppa senare, i någon form. Mer information kommer väl om det också, inom sinom tid! :)

  10. Jag vet inte om vad jag gillar “Hjärta” som singel, fast å andra sidan spelar det ingen roll för mig vilket A-spåret blir. Bara b-sidorna, eller remixerna i det här fallet, blir bra. Och det tror jag nog allt det blir. Ska bli intressant att få se videon sen också.

  11. Hjärta är bra, men det hade varit mycket mer intressant med Vals för satan eller Sjukhus som andrasingel.

  12. refrängen i hjärta ger mig rysningar! grymt val av andrasingel! Även om vals för satan också hade varit ett bra alternativ

  13. Oväntat val. Tillsammans med “Idioter” så tycker jag det är skivans svagaste spår. Verserna är skitbra men refrängen är… ja, jag vet i fan. Hur man ska kunna göra remixar av denna låt är en gåta.

  14. “Idioter” och “Svarta Linjer” vore självklara singelval, men inte “Hjärta”, som mer känns som ett albumspår.

  15. Not the greatest choice in my opinion. Do Taxmannen, Sjukhus, Vals för Satan instead. They are all way better !

  16. Tråkigt att de tar sämsta låten på skivan som andrasingel. Varför inte Idioter eller Taxmannen?

  17. Jag trodde att det stod mellan taxmannen och krossa allt lite mer “party låtar” men jag tror att dom vet vad dom gör :)

  18. Älskar verkligen ''Hjärta'' men hade hellre sett/höra ''Vals för satan'' eller varför inte ''Svarta linjer''? Men förhoppningvis blir videon bra. ''Töntarna'' blev ju ganska läcker.

Kommentarer är stängda.