Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I dag kan vi presentera omslagen till singeln 999 (släpps 28 mars) och albumet Jag är inte rädd för mörkret (släpps 25 april).

av henrik

34 svar på ”Här är omslagen”
  1. Jahopp…Trodde ju det skulle dyka nån slags ljud eller videofil här åtminstone :) Anyways,ok omslag..

  2. Ganske så tråkiga… Men det er heldigivs musikken som betyr noe

  3. Ska inte albumomslaget ha någon text på sig? Visst, enligt vissa blir det renare utan, men jag tycker det ser lite kalt ut. Hade gärna sett loggan och skivnamnet på framsidan!

  4. “Ska inte albumomslaget ha någon text på sig? Visst, enligt vissa blir
    det renare utan, men jag tycker det ser lite kalt ut. Hade gärna sett
    loggan och skivnamnet på framsidan!”

    Slik som dette? :)

  5. Led Zeppelin IV är väl utan text. Det funkade där. Annars tycker jag att omslagen är lite fattiga. Musiken får väl tala.

  6. Måste säga att här tycker jag att dem har misslyckats estetiskt, verkligen ingen vacker Verkligen, Isola eller Magnifik Hagnesta Hill eller B-sidor här utan en extremt avskalad bild som mest känns som något man har slängt in. Det estetiska som man så många gånger (likt depeche mode) har varit en extra bärare vid varje album. Men men, bilden är inte den samma som ljudbilden och jag hoppas(och tror) verkligen att detta kan bli ett grymt album

  7.  En gång var Kent bäst, men nu vet jag inte vad man ska kunna vänta sig, ett snyggt omslag jaha…
    Är ingen intresserad av hur det låter?

  8. Ser framemot mer Kent i min jäkla kakelhåla. Vi får hoppas det inte blir lenoleum till middag i framtiden i farmen.

  9. Inte så snyggt. Men jag kanske ändrar uppfattning när jag får höra skivan.

  10. De viser alt mørket som kom inn på jorden med gamle Egypt. Bra, det skal vekk nå….

  11. Ja…omslaget till singeln är väl rätt fräck iof, men det är ju det minst viktiga. Kan inte säga att jag gillar omslaget till albumet. Det finns liksom ingen koppling till titeln; och visst, ironin går inte förbi mig med ljuset och allt, men jag hade hellre sett ett litet mörkare med lite mer zing i. Ber till Gud att den nya plattan inte blir samma syntjafs dom körde på de tre senaste plattorna – köra syntstil på 3 plattor är rätt mkt, alltså.

    Vill att dom återgår till typ Isola perioden eller nåt – klart deras mest mogna period. Glöm inte Ian Curtis.

  12. Nån skrev här att Kent hållit på med för mycket “syntfjafs” de senaste plattorna. Håller med till ettusen procent. Känns som att det blivit för mycket Depeche M. Tillbaka till samtiden t ex, har jag svårt att lyssna på. Visst är låtarna bra, 70 procent av dom, men jag gillar ej produktionen, det är för mkt kraftwerk, “fälgarna slår i marken” sound över det hela. Och Röd ska vi inte snacka om!  (Även om dom låtarna, många av dom, var väldigt bra)Senaste plattan var väldigt bra, där cuttade dom ner på syntprogrammeringarna, så det kändes väldigt fräscht och somrigt. Jag gillar den. Men jag gillar dom fortfarande mest mellan “verkligen” och “du och jag döden.” Fast vapen och ammunition är min favoritplatta jämte isola. Vapen och ammunition är guds gåva.

    ps 1: kommer nån ihåg när Kent hade smakprov på låtarna från hagnesta hill innan plattan kom ut?

    ps2: varför hamnar kommentarer som är nya sist på den här sidan? När man går in på kkommentarer så ligger poster från typ 23 mars först?!! Det är ju dom nya som ska fram först. Eller screenar administrationen alla kommentarer? Är inte det jävigt? Folk ska ju kunna säga vad dom tycker utan att dom blir förpassade till nederdelen av sidan.

    Michele

  13. Hej igen, jag skrev innan så här “varför hamnar kommentarer som är nya sist på den här sidan? När man går in på kkommentarer så ligger poster från typ 23 mars först?!! Det är ju dom nya som ska fram först. Eller screenar administrationen alla kommentarer? Är inte det jävigt? Såg precis att man kan sortera posterna efter nyast först, så glöm vad jag skrev. Ber så mkt om ursäkt till administrationen, he he. Hoppas ni ej bannar mig :-)

    Michele

  14. Boxens CDs är kristna bilder, denna är egyptiskt. det är rätt stor skillnad xD den ända likheten är väl färgen då.. att det är gult :o men enligt mig finns få likheter Viktoria..

Kommentarer är stängda.