Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I kväll gör Kent sin enda Sverigespelning i sommar, på Bråvalla. Ni som inte kan vara på plats kan följa bildflödet här på kent.nu via vår fotograf Pelle. Konserten börjar 22.00.

Live-published photos and videos via Shootitlive

av henrik

5 svar på ”Följ Kent på Bråvalla via Kent.nu”
  1. Det är hög tid att ” Kent ” lägger av att spela en gång för alla .
    Dom har inte gjort en bra skiva sen dom släppte ” Tillbaka till samtiden”. Röd, En Plats I solen , Jag är inte rädd för mörkret & Tigerdrottningen är rena skitmusiken . Kent blev dessutom extremt mycket sämre när ” Harri ” försvann ur gruppen , gubbarna är förresten nästan 50 år . Lägg av att spela medan ni har chansen .

  2. I flew from London just to listen to songs from Röd, En Plats I solen , Jag är inte rädd för mörkret & Tigerdrottningen (and other albums of course) live and more specifically Skogarna which they didn’t play – They were downright awesome. I am studying Swedish and I think that Kent has if not the most diversified music repertoir, certainly one of the most diversified I have heard in my life. Yes, they have transitiioned musically but still with amazing melodies and quality lyrics.

    Your opinion remains only yours.

  3. Har precis varit en månad i New York. Precis som första gången jag var där har jag ständigt KENT i mina lurar. Det är den perfekta NYC MUSIKEN.

Kommentarer är stängda.