Kent.nu — Officiell hemsida för Sveriges största rockband

Nu kan du lyssna på Då Som Nu För Alltid

20 maj 2016

Äntligen är det här, Kents nya och sista album!

Klicka här för att lyssna direkt | Klicka här för att köpa fysisk skiva.

Då Som Nu För Alltid

Diskutera i Kentforumet | Detaljer om albumet.

 • Skar

  apple music?

 • Hej, det är Ricard

  Tänkte samma sak. Eller ja, iTunes. Finns ingenstans där.

 • Runforyourlife

  Som vanligt så hör man knappt ett skit om vad ” Joakim Berg ” sjunger. Nackdelen med deras electro – epok är att ” mixningen ” är så extremt dålig och musiken tar ofta över texterna . Annat var det på ” Du & Jag döden ” då man hörde i princip allt som hördes utan att behöva ha några texter framför sig . Detta album får precis som Kent 4 tidigare album , kraftigt underkänt . Bra att de äntligen tar sitt förnuft till fånga och äntligen lägger ner . Skulle de fortsatt att spela tillsammans så skulle de lätt blivit pinsamma . /// Som sagt så får detta kraftigt underkänt , lika dåligt som ” Tigerdrottningen ” ungefär . Skitdåligt !!.

 • Joe Nilsson

  Finns på iTunes nu, kom upp vid 01

 • Joe Nilsson

  Och Apple Music

 • Bo Hogrelius

  Jag är 73 år och hör texten bra i mina lurar.

 • Fredrik Jarl

  Kommer det finnas någon möjlighet att köpa den i något lossless-format och ladda ner?

 • Jeaz

  Är jag blind eller är inte Egoist med på skivan?

 • malin

  du är inte blind.

 • Love

  Sjukt bra!

 • Daniel Gustafsson

  Tack :)

 • Robert

  Jag vill så gärna… men det går inte. Mitt hjärta brister. Detta är det sista vi någonsin kommer att höra med Kent, och det är med detta sista verk som dem går i graven. Den är med denna platta som ridån går ned. Och soundet? Jo, jag gnällde förr i tiden att dem skulle upphöra med syntjafset, vilket dem eventuellt gjorde. Men för vad? För att skapa ett nytt välpolerat, allsång-på-skansen, radiovänligt tillrättalagt Rihanna-sound?? Var är dem briljanta Jocke-Bergska melodierna?Har lyssnat på skivan några gånger och hur gärna jag än vill så hittar jag inte mer än 2 bra låtar… dem andra låter så oerhört homogena och rumsrena… Det är kanske lika bra att dem lägger ner… Dem har nog tyvärr gjort sitt…. Fast en sak jag ej kan begripa är varför dem ej återvände till sitt gamla sound en sista gång för gamla tiders skull, för att liksom knyta ihop säcken… sluta cirkeln?? Det hade varit poetisk vackert och väldigt tillbörligt… i sann Kent anda…

  Tack för mig och tack Jocke, Martin, Sami, Markus och Harri… tack för musiken, känslorna och minnena..

 • Fredrik

  Undrar detsamma!? Har för mig att jag köpt Kent FLAC tidigare!? itunes är ju bara löjligt,

 • Fredrik Jarl
 • Mikael Hermansson

  7digital.se har flac fromat

 • Challe

  Hur fan kan folk klaga på skivan?? De är ett jävla mästerverk som vanligt!!!

 • Fredrik

  perfekt, försökte betala via paypal, men det gick inte, nån som fått det funka?

 • Fredrik

  Funkade från qobuz.com till slut

 • RIP Kent

  Håller med Runforyourlife.

 • M

  Albumet är ett fantastiskt avslut. Varje låt är som vanligt perfektion. Personligen älskar jag det syntiga soundet ihop med allt det som då nu och för alltid är Kent: Jockes sköra röst som ändras efter känslan men alltid berör, dom vackra stegrande melodierna som bygger upp låtarna och som vanligt gör att dom bara måste höras i sin helhet för att förstås, gitarrerna och trummorna som får en att ”luftspela” sig svettig, texterna som berör in i märgen, får en att småle för att dom är så jävla geniala om och om igen.
  Inte ett enda dåligt album på 26 år. Ni är fucking amazing. Glöm aldrig det.
  Tack Kent för allt ni gett mig! Då nu & för alltid.

 • LunaZ

  Jag älskar också Kents syntiga sound (Röd, En plats i solen och Jag är inte rädd för mörkret är genialiska) men detta går mer åt pop kände jag, sån radio pop jag säkert hört flera gånger men som jag ändå glömmer. Tigerdrottningen började övergången och med detta album blev det fastspikat. Hade velat höra mer av deras gamla blödiga rock men man kan inte få allt. Och Kent har gett mig så mycket, jag kommer definitivt lyssna på deras gamla skivor många år framöver.

 • Pingback: Nordic News|week 21 | Nordic Style online magazine and blog()

 • Stefan Åström

  Revaxör. Om inte det hjälper bör du kanske överväga att se över din rigg :)

 • Nahrin

  Håller inte med en del att det är lika bra med nedläggning, njeet.Tråkigt. Lyssnade på skivan först idag och den kommer gå varm i hörlurarna.. Några spår är bra, andra mindre bra. Personligen gillas det elektroniska soundet tillsammans med Jockes melodramatiska texter. (Men visst även deras gamla sound med riviga gitarrer funkar). Drog igång den hos killen då jag var sugen på rock. Va, rock? Det här är ju pop tyckte han som inte känner till Kent lika myckt. Pop/rockband whatever

Previous post:

Next post: