Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

PRESSMEDDELANDE

Idag fick rockbandet Kent ta emot den nyinstiftade utmärkelsen Eskilstunas Musikpris vid en lunchmottagning i Eskilstunas Stadshus. En prischeck på 10 000 kronor och var sin fotografisk tavla av eskilstunafotografen Tom Holmlund fick de fem eskilstunakillarna som bevis på den betydelse gruppen har för Eskilstunas musikliv.

-Kent är självskriven mottagare av det första priset, säger prisutdelaren Kristina Eriksson, ordförande i Kultur- och utbildningsnämnden i Eskilstuna. Jocke, Martin, Sami, Harri och Markus har precis som hundratals andra bandmedlemmar börjat sin bana i den musikaliska mylla som är grogrunden för ett så rikt och aktivt musikliv i Eskilstuna. De symboliserar också musikens betydelse för en ort såväl som för de som utövar den och inte minst för alla lyssnare.

Eskilstunas Musikpris kommer i fortsättningen att delas ut en gång per år.

av henrik