Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hagnesta Hill finns utgiven i flera olika versioner.

Först kom den svenska versionen som innebar en vanlig förpackning och en sk. digipak. Digipaken skiljer sig inte åt från den vanliga versionen när det gäller låtar men däremot när det gäller förpackningen. Digipaken är en lite lyxigare pappförpackning som innehåller en utvikbar poster samt lite fler snygga bilder tagna av Linell.

Svenska Hagnesta Hill finns även utgiven som dubbel vinyl-LP i en begränsad upplaga om 500 exemplar. Finns även en andra pressning av vinyldubbeln som är gjord i så kallad “clear vinyl” (helt genomskinlig vinylskiva).

Den engelska Hagnesta Hill innehåller engelska versioner av de svenska låtarna, förutom Ett tidsfördriv att dö för, samt två helt nya låtar: Quiet heart och Just like money. Det finns även en engelsk digipak som liksom den svenska innehåller en poster (inte samma som den svenska) och en extra uppsättning snygga bilder tagna av Linell. Det finns även ett gömt extraspår på digipaken (A timekill to die for). Den engelska digipaken finns endast i en limiterad och numrerad upplaga om 5000 exemplar i hela världen varav 600 finns i Sverige.

av henrik