Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I samarbete med Bon ordnar kent.nu en tävling där alla medlemmar kan vinna ett exemplar av nya numret.

Vi visar även två exklusiva bilder från nya numret där Johan Renck har fotat hela bandet. Verkligen häftiga bilder!

Allt du behöver göra är att maila till Henrik via kontaktformuläret och skriva “Jag vill vinna Bon” i meddelandet. Skriv även ditt användarnamn, din ålder och din fullständiga postadress. Vi har fem exemplar i potten. TÄVLINGEN ÄR SLUT!

Ur nya Bon:

Varför heter skivan Du & Jag döden?
Jocke: Det är en titel som har hängt med ganska länge. Först var det en låttitel och sen återkommer det i många av texterna på skivan. Referenser till döden, fast kanske inte till döden i den stora betydelsen. Man kan ju säga att vintern dör, som Jakob Hellman, och då är det ju något positivt, en förnyelse.
Jocke: Man gillar det här men starka titlar och varje gång man kommer på en sån titel blir man ju jävligt sugen att använda den, för man vet att folk blir så jävla irriterade, vi är ju redan stämplade som ett allvarligt prettoband.
Sami: Att få dem som hatar oss att hata oss lite mer, det är ju underbart.
Jocke: Det är tänkt att titeln ska vara en sån där krogengrej, man suckar liksom ”ja, det är du och jag döden”.

Spring och köp nya Bon nu!
http://www.bonmagazine.com/

av henrik