Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Kent-utställning i Piteå – med ditt bidrag?

24 mars 2010

Kul initiativ av Piteå dansar och ler. Ni fans som har material att bidra med bör verkligen göra det. Tänk så kul att få med sitt eget material på en Kent-utställning.

Kent kommer till Piteå i dubbel bemärkelse!

Den 28 juli, tre dagar innan Kents spelning på Piteå dansar och lers 20-årsjubileum, öppnas en stor utställning till bandets ära. De festivalansvariga, med musikgurun Richard Forrest i spetsen, har två somrar i följd presenterat liknande utställningar i Piteå museum mitt på stadens torg.

Premiäråret presenterades Andy Warhols skivomslag i en unik uppmärksammad utställning och i fjol var Sir Peter Blake affischnamnet. Utställningen om Kent under jubileumsåret visar skivomslag, affischer samt fotografier. En betydande mängd serverat av Jonas Linell som följt bandet genom åren.

Vi gör stommen, ni gör det personliga
Vi som organiserar sommarens spännande Kent-utställning vill att bandets trogna fans säger sitt. Önskar ni medverka i utställningen med egna minnen, foton eller brev är ni välkomna att skicka bidrag till jan@pdol.se alternativt Piteå dansar och ler, Noliagatan 9, 941 31 Piteå. Meddela om ni önskar materialet i retur.

Piteå dansar och lers hemsida

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: