Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I dag släpps “Det känns perfekt” som digital singel (iTunes) och om en vecka finns den i skivbutikerna.

I samarbete med EMI ger vi nu alla Kentfans chansen att vinna en av tio CD-singlar. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg och skriva “Jag vill vinna för att…” och motivera varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas på fredag.

Lycka till!

Tidigare bad vi er att lämna svaret på vår Facebook-sida, men det strider mot Facebooks regler så svaren ska lämnas här på kent.nu. Ni som redan svarat på Facebook är med i tävlingen.

av henrik

290 svar på ”Tävling: Vinn singeln “Det känns perfekt””
  1. Jag vill vinna för att kent är bäst, har alla skivor och varit på 3 konserter. Älskar allt de gjort och för att jag snart lämnar landet för 4 år av utlandsstudier så jag behöver något bra som påminner om sverige.  /Millie

  2. Jag vill vinna för att jag älskar kent mer än allt annat och jag behöver mer kent därför skulle denna singel lugna mig lite eftersom att jag får mer kent. Sedan saknade jag dom så enormt mycke i sommar ute på festivalerna och hoppas på 2012 ist!

  3. Jag vill vinna för att kent är ettb bra band och Joakim berg sjunker så bra i Bilar 2

  4. Jag vill vinna för att:
    Kents musik har hjälpt mig igenom många svåra livssituationer genom sin precision att sätta ord på just “det där” som täffar rakt i hjärtat.

  5. Jag vill vinna för att Kent betyder allt för mig och för att dom räddat mig så många gånger. Dom får mig att orka upp igen och att orka andas. Jag älskar Kent och det skulle kännas perfekt om jag vann! 

  6. Jag vill vinna därför att det skulle lösa mitt dilemma.

    Å ena sidan är det klart att jag går och suktar efter att skaffa singeln. Jag har gradvis, och nästan omedvetet, förfallit till kent-samlarmani. Jag har inte bara tre exemplar av nästan alla album (vanliga versionen, boxens, engelsk eller specialutgåva) och alla kommersiellt släppta remixer, utan dessutom kent-singstar (trots att jag inte har någon PS3), “2000” på fysisk singel (köpt under förevändningen att det ju gick till välgörande ändamål) och givetvis Jockes Olle Ljungström-tolkning. Och förstås Erik Hassles EP, Lisa Miskovskys och Titiyos album och Svante Turesons och Carolina Perez Wallins covers. Och jag har ta mig sjutton börjat lyssna mer på Jojje Wadenius och Lasse Winnerbäck igen efter deras respektive samarbeten med kent. Jag tyckte t.o.m. att Magnus Carlssons spelning på årets Hultsfredsfestival blev mer intressant för att Goran Kajfes var med. Med sådan nivå på nörderiet är det klart att jag vill ha även denna singel.

    Men å andra sidan måste jag ju börja dra gränsen någonstans. Visserligen är många av Pixars filmer geniala, men att köpa “Det känns perfekt” känns ändå lite för mycket av nördigt samlande.

    Därför vore det så mycket enklare om jag kunde skylla på att “men jag har vunnit den” för mig själv och min omgivning. Vilken lättnad det vore! :)

  7. Jag har lyssnat på Kent ända sedan jag var liten, pappa spelade alltid Kent, Nu när jag är äldre kan jag lyssna på dom så mycket jag vill,
    Jag vill vinna för att jag älskar Kent helt enkelt!

  8. Jag vill vinna för att jag precis har börjat övningsköra och vad hade passat mer perfekt än att lyssna på soundtrack till bilar 2 när jag är ute på vägen? och så slipper jag höra pappas tjöt, Det känns perfekt!

  9. Jag vill vinna för att jag är kanske en av dem största Kent fansen i Schweiz och har lärt mig Svenksa för 5 år nu. Dessutom är “Det känns perfekt” en kanon singel!

  10. Jag vill vinna för att min Kent samling ska bli helt perfekt. Även om den är lite väl långt ifrån det. :)

  11. Jag vill vinna för att era låttexter stämmer alltid så bra in och även om de ibland är svåra att förstå så kan jag alltid koppla till de på något sätt. Därför tror jag att en singel med titeln “det känns perfekt” vore uppfriskande nu när skolan har börjat och det blir mörkare ute…något som lyser upp vardagen hoppas jag. Kanske även något som kan fylla det tomma glas ni lämnade efter er när ni inte åkte ut på turné den här sommaren.

  12. Skulle behöva höra låten “det är perfekt” så den kan peppa mig i mitt lilla liv. I mars i år dog min älskade sambo och kanske kan skivan och låten “peppa” mig till att må lite bättre. Är den en låt som inte “peppar” mig så kanske jag kan gråta till den och det behövs också. Förlåt mig dåliga humor men det är ett sätt att hantera tillvaron.

  13. Jag vill vinna för att jag undviker att skriva en smörig motivering till varför.

  14. Jag vill vinna för att “Det känns perfekt” är något utöver det vanliga, något speciellt. Jag är inte en särskilt varierad person, gällande min musiksmak men den här fångade mitt intresse och att ha den i min ägo vore ytterligare ett härligt komplement till den lilla skivsamlingen jag har. 
    Jag är 15 år och störtkär i Bilar, 15 år och överväldigad av Kent, så om det en gång är möjligt att ha ett samband mellan de två i sina egna händer, så varför inte ta chansen? :)

  15. Jeg vil vinde, fordi jeg som dansk Kent-fan ikke har samme mulighed som svenskere til at være tæt på bandet. Hver gang må jeg selv komme til Kent – rejse til Sverige – hvis jeg skal se en udstilling eller se  dem til flere koncerter end de danske. På samme måde kan jeg ikke komme til at se mit eneste idol i biografen med mindre jeg rejser 300 km, hvilket pengene ikke er til. Derfor ønsker jeg at vinde “Det känns perfekt” – alt omkring Kent begærer jeg.

  16. Jag vill vinna för att…Jag vill vinna  =P
    Neeeej skämt och sido. Att vinna något från KENT är ju en ära för en KENT-lover =)

  17. Jag vill vinna för att titeln “det känns perfekt” inte alls känns som en särskilt perfekt titel på en kentlåt. Väldigt spännande med andra ord!

  18. I don’t speak swedish but I say I wish win because you are the best group from sweden and your songs are wonderful. I have everything the albums then that I’m french ^^ YOU ARE THE BEST !!!!!!!!!! 

  19. Jeg vil vinde for at få lov til at nyde Kents nyeste inden jeg køber hele pladen :)

  20. Jag vill vinna för att jag faktiskt tycker det är cool grej av Jocke att göra. Och min systerson 4 år, skulle få skivan. (Stort bilar-fan)

  21. Jag vill vinna för att jag faktiskt tycker det är cool grej av Jocke att göra. Och min systerson 4 år, skulle få skivan. (Stort bilar-fan)

  22. Jag vill vinna för att det känns helt perfekt att ge bort skivan som födelsedags present till min klasskamrat som började lära sig svenska 2 år sedan ENDAST för att hon ville förstå vad hennes största favoriter KENT sjunger om! Idag pratar hon flyttande svenska och kan alla era låtar utantill!

  23. Jag vill vinna för att det känns helt perfekt att ge bort skivan som födelsedags present till min klasskamrat som började lära sig svenska 2 år sedan ENDAST för att hon ville förstå vad hennes största favoriter KENT sjunger om! Idag pratar hon flyttande svenska och kan alla era låtar utantill!

  24. Jag vill vinna för det känns alltid rätt att lyssna på Kent och kents låtar sätter orden på vad man själv känner.

  25. Jag vill vinna för att jag är ett stort fan av Kent och min fyraårige son är ett stort fan av bilar. Det blir en vinst som vi kan glädjas lika mycket åt!

  26. En vinst från Bilar 2 som en skön överraskning för kidsen – tja, vad vore med perfekt ?!

Kommentarer är stängda.