Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Efter en intensiv premiärhelg på Tele2 Arena som lockat ca 80 000 besökare, står det klart att även den officiella invigningen lockar storpublik. Om en månad är det dags för den stora officiella invigningen av Tele2 Arena. Alla sittplatsbiljetter är nu slutsålda, plus en stor del av parketten. 30 000 personer har därmed försäkrat sig om sin plats till kalaset där flera av Sveriges största och mest ansedda liveartister uppträder. Den 24 augusti får gästerna se Robyn, Lars Winnerbäck och Kent, för första gången på samma scen under samma kväll, göra varsin exklusiv konsert för att fira den officiella invigningen av Stockholms nya arena.

Ett antal ståplatsbiljetter finns fortfarande kvar till invigningskalaset – köp din biljett här!

av henrik