Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

30 000 biljetter sålda till invigningen av Tele2 Arena

24 juli 2013

Efter en intensiv premiärhelg på Tele2 Arena som lockat ca 80 000 besökare, står det klart att även den officiella invigningen lockar storpublik. Om en månad är det dags för den stora officiella invigningen av Tele2 Arena. Alla sittplatsbiljetter är nu slutsålda, plus en stor del av parketten. 30 000 personer har därmed försäkrat sig om sin plats till kalaset där flera av Sveriges största och mest ansedda liveartister uppträder. Den 24 augusti får gästerna se Robyn, Lars Winnerbäck och Kent, för första gången på samma scen under samma kväll, göra varsin exklusiv konsert för att fira den officiella invigningen av Stockholms nya arena.

Ett antal ståplatsbiljetter finns fortfarande kvar till invigningskalaset – köp din biljett här!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: