Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Closure EP

Closure är ett nytt samarbete mellan Martin Sköld (Kent), Johan Wohlert (Mew) och Ninsun Poli. Med sina tidigare erfarenheter i bagaget skapar de tillsammans någon helt nytt, ett knivskarpt nordiskt sound fyllt med känslor som går rätt in i hjärtat.

Closure EP släpps på fredag och innehåller fyra låtar Creatures, Sing, Snowflakes in Spring och 1000 times. Samtliga låtar är inspelade i Martins studio i Mariefred. Under några dagar möttes de tre kreativa krafterna i studion för att skriva och spela in vad som skulle komma att bli deras första EP.

“We wanted that Nordic crystal clear emotion to run through the music. It had to be elegant and never too macho.”

Starten till samarbetet växte långsamt fram i Martin och Johans vänskap, det var först när de träffade Ninsun som alla bitar föll på plats. Hennes varma, souliga röst som för tankarna till R’n’B tillsammans med Martin och Johans rötter i indierocken är vad som ger Closure deras unika sound. Ett samarbete som föll sig naturligt och fick växa fram trots medlemmarnas vitt skilda musikaliska bakgrunder.

Ninsun, Johan och Martin har alla karriärer på eget håll, men ser ljust på framtiden och kommer, så fort deras scheman tillåter, fortsätta skapa musik tillsammans och planerar sitt första liveframträdande inom en snar framtid.

Closure EP tracklist:
1. Creatures
2. Sing
3. Snowflakes in Spring
4. 1000 times

Closure är:
Ninsun Poli
Martin Sköld
Johan Wohlert

av henrik