Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!
Malcolm, Anna och Joakim är Dead People.

I dag blev det offentligt att Joakim är en tredjedel av gruppen Dead People som släppt musik sedan april 2021 men arbetat tillsammans sedan 2018.

Storyn har hela tiden varit att Dead People består av en mor och hennes två unga söner och storytellingen har vittnat om en ganska dysfunktionell familj. Om man vill ta del av detta från början så kan man med fördel läsa alla inlägg på Instagram.

Oklart om storytellingen kommer fortsätta nu när det blivit känt att det är Anna Ternheim som sjunger medan Joakim Berg och den något mindre kända Malcolm Pardon utgör de sista två tredjedelarna av denna trio.

Dead People har gjort soundtracket till Adam Bergs långfilm “Svart krabba” som kom på Netflix i våras. Adam har även regisserat videon till Dead Peoples låt “Life is good” som släpptes i slutet av maj.

Singeln River släpps i dag och albumet “We love” släpps den 11 november.

av henrik