Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Hur får man Joakim Berg att ställa upp på en lång och djuplodande intervju om musik, musikskapande och Kent? Man bara frågar.

Det gjorde Björn Yttling (Peter, Bjorn and John) som tillsammans med amerikanska musikern Sarah Snavely och Pontus Winnberg (Amason) driver podden “Back to the Music With Ingrid“. Björn och Pontus äger och driver en av Stockholms få kvarvarande gamla inspelningsstudios, nämligen den klassiska Polarstudions andra hemvist på Hornsgatan. Där ligger nu Ingrid Studios.

After staying press-silent for 15 years, Joakim opens up at Ingrid Studio. For a man with such wide-spread fame and international success, he shares his experience with a candor and kindness unparalleled. Neither boasting nor holding back, he takes Sarah and Björn on a trip through the musical landscape he has traveled over the course of decades. 

Intervjun, som är på engelska, blev så lång att den delades upp i två delar och den första publiceras i dag i podden Back to the Music With Ingrid.

Här är ett klipp från första delen.

av henrik