Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I maj kommer man att kunna köpa Kent Edizione på Systembolaget.

Kent Edizione består av ett rött bordsvin, ett bättre vitt och ett rött prestigevin.

Allt noga utvalt av Kent.

Läs mer om detta hos Livets Goda:

Kent + Tua Rita = A Love Story

Att det är en trend är en underdrift idag. Alltifrån latinolovern Antonio Banderas till Drew Barrymore och Thomas Ledin släpper sina egna viner. För Livets Goda är det dock alltid innehållet som räknas. En filosofi som vi delar med rockgruppen Kent.

– Att se hur vinmakarteamet på Tua Rita välja bland faten i sin källare är precis som att välja singlar till ett album, säger Martin Sköld, basist och låtskrivare i Kent.

Att Livets Goda även innefattar bra musik är ingen nyhet för dig som läser oss och följt oss genom åren. Därför är det extra roligt att få följa Kent till kvalitetsproducenten Tua Rita i Toscana när de två ska göra kärlek på flaska ihop.

– Vi kände att det var dags att göra det första riktigt bra artistvinet, säger Jocke Berg men understryker att bandet inte själva medverkat vid framtagningen av vinerna. Vi har valt ut tre olika viner som vi gillar. Vinkonsten överlåter vi helt åt Tua Rita, det är lite det som är poängen, säger han.

Kent Edizione – består av ett rött bordsvin, ett bättre vitt och ett rött prestigevin.

– Vi ville göra ett bordsvin också, fortsätter Jocke. Vi har upptäckt att det ibland kan vara oerhört befriande att dricka ett enkelt men gott bordsvin, upphällt i stora glas som dricks i stora klunkar. Det behöver inte jämt vara så allvarligt.

Kents nya album ”Jag är inte rädd för mörkret” släpps 25:e april. På vinerna i serien Kent Edizione Tua Rita får du vänta ända till maj då de släpps i Systembolagets beställningssortiment.

– Det här är en typisk sådan sak som man inte får göra som rockband i Sverige. Vi vet att vi kommer att få skit för det vilket såklart gör det extra roligt, avslutar Jocke Berg.

Hela kärlekshistorien om Kent och Tua Rita skriven av Alf Tumble hittar du i senaste numret av Livets Goda, i brevlådan idag.

av henrik