Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Den 27 februari blir det en extrakonsert i Stockholm.

Biljetterna släpps i dag klockan 11.00.

Biljettinformation.

av henrik

10 svar på ”Ny konsert i Stockholm”
  1. Tycker att detta här är riktigt fult!!! Varför släpper ni först biljetter till torsdag och fredag. Och sedan när det är slut efter 40 min så släpper ni lördag. Verkar gått fort att få fram Anexet även på lördagen. För ni blev tagna på sängen den här gången också. Inte lika kul att sitta med torsdagsbiljetter nu…

  2. @TH: Varför vill du inte ha dessa två torsdagsbiljetter för? Jag har snarare två lördagsbiljetter som jag inte vill ha (+1 torsdagsbiljett som jag vill ha).

  3. Klart man vill se premiären! Sluta klaga för fan. Var glad att de ska ut på turné istället.

  4. Klart man vill se premiären! Sluta klaga för fan. Var glad att de ska ut på turné istället.

  5. Jag hade ju definitivt blivit mer sur om extraspelningen lagts på onsdagen! (Eller sur och sur, har ju biljett till att tre spelningarna i Sthlm så…) Ska bli kul med en turnépremiär!

  6. Jag sitter också med torsdagsbiljetter som jag gärna byter mot lördagsbiljetter..

  7. Hej!

    Ni hade en otroligt snygg & proffsig hemsida tidigare som verkligen andades Kent. Varför har ni gjort om den till det här personlighetsbefriade formatet? Känns lågbudget. Konsum. Big time.

    Dessutom får jag inte längre några sms till min mobil om biljettsläpp och annat. Varför funkar inte det längre? Överhuvudtaget verkar den nya sidan slappt hanterad. Här ovan står det (strax innan kl 23 på måndag kväll 12/10) att senaste nytt är att nya biljetter släpps kl. 11 idag till en extrainsatt konsert i Stockholm lördag 27/2. Jaha, själv köpte jag för över 5 timmar sedan biljetter till den andra extrainsatta konserten, vars biljetter släpptes kl. 17.30. Borde inte den informationen gått ut till era fans på via er egen hemsida, så att man hade kunnat ligga lite steget före? Nu fick jag syn på det av en ren slump på Ticnets hemsida en kvart innan biljettsläppet…

Kommentarer är stängda.