Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Kent på Fotbollsgalan

19 oktober 2009

Pressmeddelande

Måndagen den 9 november fyller Fotbollsgalan 15 år och klockan 20.00 samma kväll sänds den årliga galaföreställningen i TV4. I år hålls galan för första gången i Malmö. Jessica Almenäs och Adam Alsing håller i fotbollsfestligheterna och på scen står bland andra Kent.

Diskutera detta i Kentforumet.

Robert Karlsen oktober 19, 2009 kl. 12:43

Underbart! 2 frågor:

1. Blir det live elr Playback?
2. Blir det en ny låt från Röd eller blir det Töntarna?

Caz oktober 19, 2009 kl. 14:07

Ugh…hatar dessa galor…Vill helst bara se kent och inte hela galan… jag hoppas ni sätter upp det här :-)

cornelia oktober 19, 2009 kl. 16:31

jag säger bara en sak! jag kommer sitta fängslad vid tv:n ;)

Oliver oktober 19, 2009 kl. 17:07

Fan va kul att kent är överallt nu!

Hoppas bara inte att det blir playback som på gaygalan med ”elefanter”.

Fredrik Gertz oktober 19, 2009 kl. 17:23

Robert Karlsen:

1. Antagligen playback, bandet har ju nästan alltid daltat och vägrat spela live i TV-framträdanden (vilket jag persongen anser patetiskt, live ska vara live och är man rädd för att göra det dåligt får man väl öva så det blir bra då. Playback är så jävla b!!!)

2. Töntarna är ju en låt från ”Röd”, så i vilket fall blir ju svaret på din fråga ”ja” ;)

Förövrigt tycker jag det är synd de spelar på en sportgala, jag hatar sport. Kanske inte hästhoppning då, men det hör inte hit. Fotboll är tråkigt. Men jag får väl låta programmet stå på och kolla när grabbarna ”spelar”…

Wille oktober 19, 2009 kl. 17:46

Det är ju typ galet ja… Man måste kolla på fotbollsgalan för att inte missa Kent :/

Kanske man kan fråga om man kan kolla hos nån som gillar fotboll för att visa dom vad kvalité musik är? :D

Britta Olsson oktober 19, 2009 kl. 20:25

Har kents pensionsfonder rasat under finanskrisen? Hoppas hur som helst dom får bra betalt.

Verkligen oktober 20, 2009 kl. 06:48

Det blir inte mer Kent än fotbollsgalan… Kent har varit och förblir Sveriges största lads-band sedan över tio år tillbaka…

isabelle oktober 20, 2009 kl. 15:55

såklart jag kikar ;)

Evelina Engström oktober 20, 2009 kl. 21:35

Då vet jag vad jag ska se på TV den 9 november :D Åhh!

KiNo oktober 23, 2009 kl. 09:28

Smart att synas i TV innan de drar på turne'. För övrigt hoppas jag att de får bra med pengar för att vara med i en sådant mossig gala. Men vad vet jag? Kanske killarna i bandet gillar fotboll. Det skulle knappast göre dem unika då det är världens största sport. En sak vet jag dock, trots min ovilja för ovan nämnda sport, jag kollar alltid in Kent, var de än är med.

Rebecca Asplund november 5, 2009 kl. 19:22

Varför ska Kent ens spela på en fotbollsgala, de är lite större och bättre än det.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: