Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

The Bowery HotelVi fick in över 3.000 svar i vår stora tävling om en New York-resa till Kents releasefest. Vi har nu utsett vinnaren och det blev Andreas Berthagen från Uppsala.

Andreas motivering löd:

Jag såg Kent på Lollipop. 15 år senare är jag lärare och mina elever pratar inte om annat än Röd. Tänk om det var jag som fick åka till konserten. Jag skulle ju bli odödlig.

Stort grattis Andreas!

av henrik

21 svar på ”Andreas vann New York-resan”
 1. Stort tillykke (grattis) til Andreas! Nyd New York og Kent! Hilsen Tobias, Danmark

 2. Stort grattis Andreas!
  Kan säga att jag är SJUKT avundsjuk. Manhattan är min favoritstadsdel och Kent mitt favoritband, så…

 3. While you're there, watch the Late Show with David Letterman or Leno and if you can, catch an NHL game at Madison Square Gardens if you like hockey.

  Hope there are more contests to win the CD somewhere online, I don't wanna have to order it.

 4. som av en slump kommer jag in på kents hemsida, var ett tag sen jag var in och vad ser jag då, min “gamla lärare” från tiden på GUC har vunnit tävlingen! :) Grattis Andreas!
  Önskar Linda (JK som gick ut 07)

 5. Varför är det alltid den töntigaste motiveringen som vinner? Det här är väl ingen en Ving tävling för pensionärer. Hela konceptet för tävlingen ju helt absurt om det här är resultatet. Kents utmärkande drag är Jocke Bergs begåvade och egensinniga textord. Så då borde väl någon som kan tala Kents språk vinna… Bitter
  PS Inget personligt Andreas…

 6. JätteGrattis Andreas!! Är avundsjuk, men förväxla inte det med missunsam nu, det är jag inte! Hoppas du får en toppenfin resa!
  Carola

 7. Jag råkar känna Andreas och jag tror inte att han har legat med någon i Kent för att han har tjej och sån't liksom.

 8. Fan vad besviken jag är på den här tävlingen. Det var ju en riktigt tråkig motivering. Orkade ni inte gå igenom alla bidragen och bara tog ett i högen?

Kommentarer är stängda.