Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

skulpturenPå omslaget till boken “Kents periodiska system”, som finns i deluxeutgåvan av Röd, finns en bild på skulpturen “Jesus” av Makode Linde. Skulpturen kommer att auktioneras ut på söndag av Young Art i samarbete med Bukowskis. Utropspriset är 200 kronor och intäktera går direkt till Hungerprojektet.

Utmärkt läge för dig som vill äga en unik skulptur med Kentanknytning.

Mer om Young Art For A Good Cause
Den 27 november klockan 12.00 slås portarna upp till utställningen Young Art For A Good Cause. Utställningen knyts efter tre dagar ihop med en auktion. Alla verk som visats kommer att ropas ut för 200 kr och intäkterna från auktionen investeras den globala organisationen Hungerprojektet.

Det kommer finnas plats för ett trettiotal konststnärer att inta det tillfälliga galleriet på Engelbrektsgatan 9-11 med önskan om att göra världen vackrare på fler än ett sätt. Utställningen Young Art for a Good Cause är en korsbefruktning mellan ung samtidskonst och socialt entreprenörskap.

Park Venue, Engelbrektsgatan 9-11, 2 tr

Torsdag 26 nov 17-21 VERNISSAGE
Fredag 27 nov 12-18 UTSTÄLLNING
Lördag 28 nov 12-18 UTSTÄLLNING
Söndag 29 nov 14-17 AUKTIONEN

Läs mer på http://youngart.se/

Vill du se mer av Makode Lindes konst så kan du besöka utsällningen “Afromantics” på TeatergallerietUppsala statsteater .

av henrik

11 svar på ”Kent-skulptur auktioneras ut”
 1. Vill ha!! :P
  Men jag har redan köpt röd delux versionen så ja har typ inte råd…
  Men ja vill bara passa på å säga att jag älskar delux paketet!!
  Speciellt bilderna på skivorna av allt de i bandet *love*
  KENT!!

 2. Det var seriöst den mest gräsligaste skulpturen jag nånsin sett (känns så otroligt oseriöst.). Hela kent känns så oseriösa nuförtiden, men jaja skitsamma. Jag håller mig till skivorna innan tts.

 3. Håller med om att den är gräslig och jag skulle aldrig stödja Makode om jag så fick betalt…..Tacka vet jag kents musik, håller mig också till den :-)

 4. Underbar! skulle kunna ge allt för den. Kan inte du jocke röra den lite?

  Sen ge den till mig..

Kommentarer är stängda.