Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Nu satsar vi på förstaplatsen!

6 februari 2010

Det går fortsatt bra för Kent på Trackslistan. Första singeln Töntarna ligger den här veckan på plats 11 och nya singeln Hjärta ligger femma.

Hjärta är verkligen värd en förstaplats så nu uppmanar vi ALLA fans att rösta.

Att rösta är enkelt och gratis. Gå in på Tracks hemsida och välj dina fem favoriter från dagens program och tänk gärna lite taktiskt den här veckan och lägg dina röster på låtar som inte direkt fajtas med Hjärta om topplatsen.

Rösta senast på måndag klockan 14.00.

Olivia Bengtsson februari 6, 2010 kl. 19:40

det handlar om förstaplatsen, tracks är en tävling!
skämt åsido. hjärta är värd en förstaplats.

Daniel A Pettersson februari 12, 2010 kl. 14:00

Som små barn tävlar ni och häver ur er hur ni skänker bort pengar till välgörenhetsorganisationer? Ni kunde ju gjort det och hållt käften samtidigt. Ni gör bra musik, men jag är nästan utan moral, men jag anser ni är vidriga.

Caz februari 13, 2010 kl. 11:45

Dom flesta band/artister brukar berätta om välgörenhet, det är bra PR för folk fastnar för det. Plus det får många andra att skänka pengar för det funkar som reklam……Varför tror du att tex Unicef gillar att ha kändisar som abassadörer? Är inte direkt svårt att räkna ut……

Denna sk ”tävling” är väl inget att bli sur över, du behöver ju inte rösta om du inte vill

Btw om du tycker kent är så vidriga, vad gör du här???? El gillar du musiken och bryr dig inte om annat?

Danel februari 14, 2010 kl. 16:30

Det är så det är. Jag gillar musiken men inte sättet de uppför sig på även om jag inte har nån rätt att bestämma i bandet kent. De blev ju mer och mer som Unicef som jag aldrig gillat. Men jag röstar inte heller i tävlingarna. Har inget till mitt försvar heller, mitt meddelande saknade totalt betydelse liksom det mesta på internet, och utanför kanske man ska tillägga, för att inte av misstag reta upp internets försvarare.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: