Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Camela Leierth åker med Kent

23 februari 2010

Camela Leierth
På torsdag startar Kents stora vårturné i Stockholm och som speciell gäst tar Kent med sig Camela Leierth. Camela har tidigare samarbetat med Kent då hon på deras förra album, Tillbaka till samtiden, var med som sångerska på låten Generation ex.
 
Camela har under hösten/våren jobbat med albumet ”Morning Has Been All Night Coming” som släpps senare i  vår. Första singeln heter ”Cold” och släpps till radio nästa vecka. Albumet är skrivet av Camela och producerat av Magnus Frykberg och Johan Carlberg.
 
Diskutera detta i Kentforumet.

Mer om Camela Leierth finns på Myspace.
 
Fotograf: Louise Storm.

Caz februari 23, 2010 kl. 15:37

Ska bli kul att se henne på torsdag,
Cold är en jättefin låt och jag gillar hennes röst!

Fredde februari 23, 2010 kl. 19:13

Hon är helt klart bra, men jag hoppades och höll tummarna för att the Loyal skulle hänga med som support under turneen. Det hade vart grymt coolt! Men det kommer givetvis bli fett ändå, äntligen kent konsert igen!

Jenny mars 15, 2010 kl. 21:43

Såg Camela och KENT igår på Malmö Arena och VAD BRA hon var!!! Lätt att det albumet ska köpas! och ja, KENT är ju KENT – alltid förbannat bra!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: