Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Halva turnén avverkad

17 mars 2010

Nu har halva Kents vårturné avverkats och vi vill passa på att påminna om ett par saker.

Kentforumet
Efter varje konsert kan man läsa låtlistor och kommentarer från fansen i Kentforumet. Är du inte redan medlem i Kentforumet så går det snabbt att registrera sig. Det är helt gratis. Orkar du inte registrera dig på ännu en sajt så kan du logga in med hjälp av ditt Facebook-konto.

Twitter
Om du twittrar från konserterna så syns dina inlägg direkt på kent.nu om du lägger till taggen #kentnu. Läs mer här. Du som inte är på plats på konserten men ändå vill följa det som händer kan besöka vår sida för live-twitter.

På drift?
Många mailar och frågar vad ”På drift?” är för låt och var man kan få tag på den. Svaret är att det är en låt som Kent spelade in i Park Studio i december 2008 och därefter gav bort som en slags julklapp via kent.nu till alla fans. Låten används i en alternativ version i Friends reklamfilm mot mobbning. Se filmen här. Låten går just nu inte att köpa eller ladda ner på annat sätt, men arbete pågår med att återigen göra den tillgänglig för nedladdning. Håll utkik här på kent.nu för senaste nytt om den saken.

Facebook
Varje konsert har ett eget event på Facebook där ni kan kommunicera med andra som ska gå på samma konsert. Länkar till varje event finns på vår turnésida.

Merchandise
Det går inte att köpa den nya merchandisen på nätet. Det är enbart på konserterna som den säljs. Eventuellt blir det aktuellt med försäljning via nätet i ett senare skede.

Köp musiken
Kanske har du upptäckt en ny favoritlåt på konserterna? Via iTunes kan du köpa i princip alla Kents låtar. CDON säljer just nu Kents senaste album Röd för bara 99 kr!
Kent

Prenumerera
För att inte missa någon Kent-nyhet kan du prenumerera via RSS eller mail. Du kan även bli fan av Kent.nu på Facebook och får då alla nyheter direkt på din wall.

Caz mars 17, 2010 kl. 18:36

Jag älskar På Drift, synd om dom som inte har den :-(

Emil mars 17, 2010 kl. 23:34

Längar till På Drift kan köpas/laddas ner!!! Fantastisk låt :)

Tom mars 18, 2010 kl. 11:06

Skicka ett mail till Tom.smedberg@gmail.com så kan jag skicka På Drift till er, om inte Kent.nu har något emot det förstås.

Linn mars 18, 2010 kl. 11:33

Ni är dom bästa jag vet, för ni kan leverera musik som går rakt in till hjärtat. När jag lyssnar på er så dör jag litegrann och jag älskar det. Ni kan göra mig okontaktbar för omvärlden, och jag kan leva i min värld.

Julia mars 18, 2010 kl. 15:07

Det här gillas (:

Henrik Ismarker mars 20, 2010 kl. 00:19

Det är klart det ogillas. Du har ingen som helst rätt att distribuera Kents upphovsrättsskyddade material. Spelar ingen roll att Kent en gång har gett bort det gratis. Upphovsrätten gäller fullt ut ändå.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: