Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I morgon börjar Kents nya album att skickas ut till skivhandlare runt om i norden för att det säkert ska finnas på plats inför releasen.

Eftersom vi vill att ni som är trogna fans och besökare av kent.nu ska få höra skivan först av alla så kommer vi att lägga upp albumet för digital försäljning direkt på kent.nu redan i morgon bitti (onsdag) efter klockan 07.00.

Ni köper skivan i widgeten som ligger uppe till höger i sidhuvudet. Skivan släpps på iTunes på torsdag och hos alla andra digitala återförsäljare måndag 28 juni.

Diskutera detta i Kentforumet.

av henrik

30 svar på ”Albumet för nedladdning i morgon onsdag”
 1. Det ska jag definitivt göra! Älskar redan låtarna Gamla Ullevi & Skisser från sommaren! Och jag fullkomligt älskar Kent! <3

 2. Good! Men jeg vil jo ikke betale for albumet 2 ganger, så får vente på at den dukker opp i postkassa istedet :) Hadde vært interessant å vite når den kommer på Spotify!

 3. Asså det här blev jag lite sur över. Okej om albumet släpps på kent.nu en dag tidigare som mest, men vafan en vecka? Man vill ju ha en fysisk kopia och därför har man beställt från cdon, men ska man behöva köpa albumet två gånger?? Nej riktigt jävla ocker. Alternativt borde de som beställt och betalt från någon sida få en kod så dom kan tanka albumet också, men iom detta inte avboka köpet, typ.

 4. Håller med, håller med. Har förhandsbokat men man vill ju få plattan så fort som möjligt. Uselt skött.

 5. AMEH kan ni sluta.. halv sju i morgon bitti åker jag till en internetfri stuga i frankrike )): 40 minuter tidigare tack?

 6. Precis, helt ärligt. Givetvis vill man ha albumet så snart det är släppt. Har man dock beställt det från annat håll så har man ju bara tre alternativ: 1. betala för det ytterligare en gång = 300 spänn för ett album med 10? spår tror jag det va… 2. Tanka det illegalt, vilket är sjukt tråkigt att riskera när man ju faktiskt har betalt för det laglig väg. 3. Helt enkelt vänta medans alla andra kan lyssna på det…
  Vart är tacken i det när man som troget kent-fan beställer och betalar för albumet på fem röda efter det att det annonserats ut.

 7. Synd att man är ett sådant troget fan att man bokade skivan på cdon så fort man fick veta att den kommer släppas. Men men. Den som väntar på något gott väntar uppenbarligen aldrig för länge.

 8. Ni väljer ju själva om ni vill köpa albumet digitalt eller inte, right? Ingen som tvingar er. Det handlar ju trots allt inte om “vem som hör det först”, för jag kan ju lova för att många hört den innan den släpps i morgon. Antingen så lägger ni några kronor extra och köper den digitalt i morgon, eller så har ni tålamod och väntar på ert förbeställda album. :)

 9. Du tycker inte att du tar i lite nu? Ocker? Kom igen liksom.

  Du väljer ju själv vilket format du vill köpa albumet i och jag kan trösta dig med att om du beställt från CDON så kommer du troligen att ha skivan redan i morgon då de börjar skicka ut redan i dag.

  Att man släpper den digitalt innan fysiskt är naturligtvis för att slippa se albumet hamna på The Pirate Bay innan det ens går att köpa.

 10. Sitter som ett troget litet fan och väntar. Hehe. Hoppas hoppas den hinner släppas innan jag går…(Om typ 25 minuter) Men trevligt om man får den från cdon också redan imorgon!

 11. Ja självklart väljer jag själv om jag vill ha det fysiskt eller digitalt. Det är ju inte det som är problemet. Problemet är ju att de som väljer den fysiska versionen får vänta längre än de som väljer den digitala och jag förstår inte syftet med det. Den digitala versionen som laddas ner kommer garanterat att dyka upp på diverse torrent-sajter också.

  Att cdon redan ska ha skickat ut albumet hade jag ingen aning om dock. Om det stämmer så är det ju kanon. Datumet som var sagt är 30 Juni, dvs. en hel vecka senare än den digitala versionen.

  Så med det sagt, är det så att skivan dimper ner i brevlådan idag eller imorgon så har jag inget att klaga på….

 12. Skivor som skickas fysiskt kommer alltid att ha olika leveransdatum. Det skulle inte förvåna mig om några fått sina skivor levererade redan idag. Så varför ska man då inte kunna köpa musiken digitalt nu?

  Leveransdatum för fysiska produkter brukar innebära “senast den XX-XX-XX”. Oftast levereras det tidigare, nästan aldrig senare.

  Själv köpte jag FLAC-albumet, kodade själv till mp3 för min mobil och brände en skiva för stereon.

  Plattan är grym btw.

 13. Riktigt LÄNGTAR efter albumet nu!! :D<3
  … den perfekta födelsedagspresenten!

 14. jaha jag köpte men det blev “tekniskt fel” så kontakta kundtjänst för att få nerladdningen. x_X jag vill ha det nu gah

 15. Jag sitter med skivan i knäet nu, den såldes i min lokala skivaffär!!! Asgott!!

 16. Underbart bra album ! De slår både “Röd” & “Tillbaka till samtiden” ! =)

 17. Blir grymt besviken när jag hör att MP3-albumet är en transcode…
  Dock har jag köpt albumet fysiskt och kommer därför inte köpa på detta sätt, men blir som sagt besviken på att MP3n inte är vad den utger sig för att vara…

 18. Håller med fullständigt. Tycker låtarna på EPIS har en bättre grund än de två föregående skivorna, dvs. inte bara ett bra sound (och ibland överarbetat) utan en melodi som verkligen väcker känslor. Det bästa sedan DOJD utan tvekan :)

Kommentarer är stängda.