Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Från och med i dag finns “En plats i solen” tillgänglig i de flesta skivbutiker. Du kan alltså välja fritt hur och var du vill köpa nya skivan.

Digitalt

På cd

På vinyl

av henrik

23 svar på ”En plats i solen i din skivbutik”
 1. CDON kommer väl att skicka skivan under dagen, synd bara att det är midsommarafton imorgon då! :(

 2. Pinsamt, 320:n som säljs genom kents off. digitalbutik ser ut som en transcode?

 3. Stämmer enligt mina källor med vilket jag redan kommenterat… Riktigt dåligt enligt mig…

 4. Tråkigt att det inte går att köpa via widgeten, kan ej skapa konto, HTTP Status 500 får jag hela tiden. Har alltid varit så. Tre gånger av fem går det inte att lägga till saker i varukorgen.

 5. CDON? Du kommer nog tyvärr att få vänta till tisdag eller onsdag nästa vecka. Brukar stå “varorna packas” flera dagar under orderstatus när jag beställer. Har gjort min sista beställning där ifrån. Såg skivan tydligt exponerad i ett antal butiker när jag var inne i stan på förmiddagen. Flera av dessa butiker spelade dessutom musik från skivan på ganska hög volym.

 6. Några få sköna låtar, men ska Kent vara inne på detta house/club-spåret borde dom satsa mer helhjärtat och inte så halvdant som majoriteten av låtarna står för.
  Skisser för sommaren är alldeles för mkt allsång.
  Tror nästa skiva kan bli riktigt bra.

 7. Oh en riktigt riktigt bra skiva, den kommer gå varm i midsommar och hela sommaren och många månader efter det! :)

 8. Vilken underbart j*vla bra skiva! Herregud. Stort tack Kent.

  Den berör mig på bästa sätt.

 9. Tyvärr “Kent”… Men var det något ni vill säga med namnet på albumet “Du och jag döden”? Typ att “Kent” har gått till mötes med döden efter det albumet? För mig var fenomenet “Kent” dött iom allt som kom efter det iaf. Ni missbrukar namnet “Kent” som ett billigt skämt om en älskad som precis har gått bort…

 10. Japp vi pratar om albumet man kan köpa digitalt i 320 kbps egentligen inte är äkta 320kbps utan att den kodats om till 320 kbps från ett sämre format, något som ALLTID ska undvikas, man ska ALLTID gå från lossless till MP3, inte lossy -> lossy som det är nu… Riktigt dåligt och för dom som köpt skivan som 320kbps borde det vara reklamerbart…

 11. Japp vi pratar om albumet man kan köpa digitalt i 320 kbps egentligen inte är äkta 320kbps utan att den kodats om till 320 kbps från ett sämre format, något som ALLTID ska undvikas, man ska ALLTID gå från lossless till MP3, inte lossy -> lossy som det är nu… Riktigt dåligt och för dom som köpt skivan som 320kbps borde det vara reklamerbart…

Kommentarer är stängda.