Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Den 15 juli spelar Kent på Arvikafestivalen och nu kan vi tillsammans med Arvikafestivalen erbjuda ett riktigt bra paketpris på festivalbiljett och Kents nya skiva.

Du får en tredagars festivalbiljett inkl. camping (ord. pris 1.195 kr) plus “En plats i solen” på CD för kampanjpriset 995 kronor! Kan inte bli mycket bättre va?

Du köper detta paket direkt på Arvikafestivalens hemsida (ange kampanjkoden sonykent10) och får skivan hemskickad i brevlådan.

Erbjudandet gäller till och med fredag 2 juli 2010 och glöm inte att ange din postadress så att vi kan skicka hem skivan.

Arvikafestivalens hemsida kan du se samtliga artister samt spelschema.

Vi ses i skogen!

av henrik

3 svar på ”Kent + Arvika = sant”
  1. Åh vad trist!!! Jag köpte min Arvika 3-dagars biljett med camping den 1:a februari just för att jag fick i samma veva reda på att KENT skulle spela där. Köpte sedan (samma dag!) en likadan biljett till Peace & Love för att KENT ska också lira där..
    Men inte får jag en skiva som tack för den inte… *snyft* :'(

  2. Jag köpte också min biljett enbart för att kent skulle spela på Arvika, kändes först lite jobbigt med det här erbjudandet eftersom att man betalade lite mer pengar för biljetten man köpte. Men vid närmare eftertanke så är det värt varenda öre. Med eller utan skiva! :)

Kommentarer är stängda.