Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Så här i valtider kör PSL en egen Almedalsvecka och i går pratade Jocke och Sami politik med Per Sinding-Larsen.

Se klippet här nedan eller på PSL.

av henrik

12 svar på ”Jocke och Sami pratar politik”
 1. Blir lite deprimerad av det du säger, har alltid trott att dom är sossar men vill inte erkänna det, och vänster är ju värre. Däremot hitta jag (som grym googlare) inget om det på internet, vill du hänvisa till källa?

 2. fin intervju, de framstår alltid som så ödmjuka i såna här frågor. det gillar jag, kent gör musik om känslor och det har alla människor, oavsett ståndpunkt. och det skulle kännas konstigt om de plötsligt använde sina karriärer i politiskt syfte. för politiker är de inte.

 3. Det är nu det gäller. De rödgröna behöver allt stöd de kan få! Inge mes nu grabbs! Alla röster räknas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Redgreen

 4. Jag skiter totalt i vad Jocke och Sami röstar på, jag vet vad jag röstar på och vart JAG har mina värderingar och det är det som räknas. Sen att “etthundra överklasspoeter, kan inte ge mig någonting” är jävligt sant och jävligt skönt att höra från något annat håll än mitt eget är bara ett plus.

 5. ja för vi som röstar rödgrönt har ju som mål att leva på bidrag och att det ska vara något att eftersträva… att så många som möjligt går på bidrag.

  De kommer från arbetarorten eskilstuna och växt upp i arbetarklasshem, trodde du någonsin något annat än att de röstar rött?

 6. Jag tror inte det spelar så stor roll hur man röstar, då vi har ett monetärt system. Idag handlas makt. Korruption är ett faktum.
  Men det är bra att visa att man vill göra sin röst hörd. Den kommer att höras, när du väljer du väljer att den ska höras..
  Du måste bara komma ihåg vem du är först.
  Du är din egen gud, och Kent kör upp det i ansiktet på dig.
  Dags att vakna :) <3

Kommentarer är stängda.