Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I dag släpps den nya singeln med dubbla A-sidor (Ismael och Varje gång du möter min blick).

Singeln släpps digitalt plus i fysisk limiterad utgåva om 1.000 exemplar.

Den fysiska singeln köper du via Ginza och CDON.

Digitalt köper du singeln via iTunes.


    

av henrik

7 svar på ”Nu kan du köpa nya singeln”
  1. Vad är egentligen menet med singlar? Jag menar de flesta av oss lär ju ha hört dessa två låtar redan, då båda fanns på EPIS.

  2. En samlarpryl, samt extra inkomst åt Kent? Bättre att ha den som en vanlig singel för 29 kr, trots att det är bara A-sidor, än att man släpper den som en super limited edition på Tradera.

  3. Finns det verkligen bara 1000 ex av denna? Är det så få kentfans i Sverige som köper singeln?

  4. Gubbvarning Jocke! Du vet vad jag menar. Fy fan vad du har blivit snäll och gammal! Trots allt, men ursäkta min ilska, men “Ismael” är ju sån förbannat bra singel! Men 7/8-delar borde vara nästa takt u-l! Du är nästa biskop i Strängnäs! Teologistudier passar dej utmärkt!

    Ursäkta min sarkasm. Men jag är stolt över Kents 3 senaste plattor. Vad tyckte om gubbens lyrik om huliganer?

  5. Hallå! 10 minuter för mej själv (“mig”, fan va du har blitt grammafreak) Koa-Jim, du är ju faktiskt en glad lax….Kolla mej på FB. Jag skrattar understundom…Hör av dej om vi ska sopa banan 2012 på ESC! Kram!

Kommentarer är stängda.