Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I slutet av 2008 gav Kent bort en helt ny låt till alla fans. Det var “På drift?” som man kunde ladda ner gratis här på kent.nu under en dryg vecka.

Sedan dess har låten blivit en mycket uppskattad livelåt (vårturnén 2010) och många har hört av sig och undrat om låten finns på skiva eller om man kan köpa den eller få tag i den på annat sätt. Det har man inte kunnat. Tills nu. Kent bjuder återigen alla fans på “På drift?”, men bara under 24 timmar.

Passa på och ladda ner låten nu direkt, om du inte redan har den. Den finns tillgänglig fram till klockan 23 den 11 november 2010.

mp3-fil, 128 kbps (4,5 Mb) | mp3-fil, 320 kbps (10,6 Mb)

“På drift?” förekom även i en alternativ version i Friends film mot mobbning. Se filmen här nedan. Tänk på Friends och ge gärna ett bidrag via PG 90 05 27-3 eller BG 900-5273.

av henrik

25 svar på ”Kent ger bort På drift?, igen!”
  1. Imorgon kommer vi höra alla kent:are nynna med till refrängen på tunnelbanan, bussen eller bara i allmänhet för den delen också. Briljant melodislinga och lyrik. J. Berg kan sina grejer.

  2. […] idag, den elfte november! Skynda, skynda, och spring dit och läs deras budskap och skaffa låten! Kent.nu är the place to be! Om du gillade detta inlägg, kommentera gärna på det eller följ vår […]

  3. åhh vad jag älskar på drift! så himla fin <3 hoppas den släpps fysiskt någon dag! :D

Kommentarer är stängda.