Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I dag släpps Eriks Hassles första singel från kommande minialbumet Mariefred Sessions.

Singeln heter Are you leaving och är, som vi tidigare berättat, ett resultat av ett samarbete mellan Erik Hassle, Martin Sköld och Jocke Berg där trion både har skrivit materialet och producerat tillsammans.

– Jag träffade Jocke och Martin i höstas, vi började snacka musik och insåg att vi ville göra något ihop. Vi åkte ut till Martins studio utanför Stockholm, slog våra småstadshuvuden ihop och gjorde ett minialbum tillsammans, säger Erik.

Det har varit en fantastisk upplevelse för mig som gillat Kent sedan högstadiet och det var väldigt roligt att göra just ett minialbum. Det känns uppiggande, inte för fåtalet spår, utan främst för låtarnas jämbördiga betydelse.
Vi har gjort 6 låtar som vi är jättestolta över, som alla står i fokus och har lika stor del i helheten. Se det som en labil berättelse på trettio minuter.

Singeln släpps alltså i dag och minialbumet släpps den 23 mars. Du kan förboka albumet via Bengans.

Kolla gärna in ErikHassle.com och Erik Hassle på Facebook.

av henrik