Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Svante Thuresson sjunger Kent

25 februari 2011

Foto: Pär Wickholm

Svensk jazz grand old man, Svante Thuresson, ger i april ut en skiva med Stockholmsskildringar, kallad ”Regionala nyheter: Stockholmsdelen”.

På skivan har han samlat en rad låtar med Stockholmstema av kompositörer som Olle Ljungström, Mauro Scocco, Eric Gadd och Tomas Andersson Wij. Samt Kent. Svante gör en mycket finstämd version av Kents låt Columbus som man nu kan ladda ner gratis via Svantes Facebook-sida.

Albumet släpps 20 april.

Det svartnar februari 25, 2011 kl. 18:29

Har inte facebook. fan ska jag ta mig till?

Steerforth februari 26, 2011 kl. 00:56

Helt OK. Trevligt att höra andra Kent-covers än det folk spelar in framför webbkameran.

Grönsak februari 27, 2011 kl. 23:58

inte jag heller…
Är det här droppen som rinner över som slutligen ska få mig att också skaffa facebook?

Sheima februari 28, 2011 kl. 14:58

För exakt 365 dagar sedan såg jag kent live för första gången. Glömmer aldrig; 13 timmarsköandet, smärtan jag kände i mina bortdomnade fossingar efter alla timmar i kylan, LYCKAN jag kände vid insläppet. Jag GRÄT av lycka, helt underbart. Kent, ni är fantastiska!

Liza mars 2, 2011 kl. 23:42

Lägg uppp låten här med då, alla har faktiskt inte Facebook-skiten.

Linnea mars 5, 2011 kl. 13:27

Påtal om covers, Jocke borde vara med i så mycket bättre. Hade varit skitkul att få höra hans tolkningar på andra artister :)

Comments on this entry are closed.

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: