Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

I dag släpps “Det känns perfekt” som digital singel (iTunes) och om en vecka finns den i skivbutikerna.

I samarbete med EMI ger vi nu alla Kentfans chansen att vinna en av tio CD-singlar. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg och skriva “Jag vill vinna för att…” och motivera varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas på fredag.

Lycka till!

Tidigare bad vi er att lämna svaret på vår Facebook-sida, men det strider mot Facebooks regler så svaren ska lämnas här på kent.nu. Ni som redan svarat på Facebook är med i tävlingen.

av henrik

290 svar på ”Tävling: Vinn singeln “Det känns perfekt””
  1. Jag vill vinna för att det finns inget annat band än Kent & för att det minskar längtan till konserterna.

  2. Jag vill vinna för att anders måste jag åka til sverige och köpa Bilar 2 när den kommar på dvd bara för at lyssna på låten!

  3. Jag vill vinna för att Kent är bäst i universum, helt enkelt. Det är era texter och låtar som inspirerar, hjälper och gör mina dagar till bra dagar. Att Jocke var med och spelade in den här låten gjorde mig bara glad! Dels för att jag älskar Pixar och allt dom gör och dels för att det är så fint att ni gör något så oväntat som ändå blir så sjukt bra! 

  4. Jag vill vinna eftersom jag och min flickvän älskar kent och jag vill gärna ge singeln till henne som en grymt bra gåva till en bra tjej :)

  5. Jag vill vinna för att jag efter ett litet uppehåll i mitt kentlyssnande råkade kliva in och ställa mig precis bredvid Jocke Berg på Pocketbokshopen på Stockholm C i somras. När jag senare gick ut därifrån med fladdrande hjärta och i total eufori kunde jag inte förstå att jag nånsin haft ett uppehåll!? Självklart ska jag fortsätta följa kent, utan uppehåll i fortsättningen, så jag ska ha singeln i mitt skivställ, vare sig jag vinner den eller får köpa den. :) 

  6. Jag vill vinna för att jag är ett nyblivet kentfan och som just fått upp ögonen för Jocke och hela bandets genialitet.

  7. Jag vill vinna för att tio år sedan åkte jag till Stockholm som utbyttstudent. Då lärde mig lite Svenska med hjälp av Kents skivor, som jag köppte. Nu bor jag i Madrid, och Kents låtar hjälpar mig att glomma inte min Svenska!
    //Javiersson

  8. Jag vill vinna för att det skulle kännas helt perfekt att fira slutet av sommaren med en singel från favvobandet, speciellt när jag inte har fått njuta av en endaste semesterdag sen jag slutade högstadiet (2001).  Det skulle även kännas helt perfekt om det snart kom en ny skiva med tillhörande turné. Väntar med spänning! 

  9. Jag vill vinna för att kent är världens bästa band och låten verkar hur bra som helst. Jag har redan lyssnat sönder teasern och kommer lätt se Bilar 2 på premiären bara för att höra hela låten!

  10. Jag vill inte vara den som är den men det är snart två veckor sen filmen hade premiär…

  11. Jag vill inte vara den som är den men det är snart två veckor sen filmen hade premiär…

  12. Jag vill vinna för att kunna ge min 8-årige son den skivan. Han påpekar ofta att jag har “så många” skivor med Kent. Jag tycker att även han, som ung Kent-fan, ska få en. Eller hur?!

  13. Jag vill vinna för att jag fortfarande håller på o lyssna sönder “En plats i solen” o skulle älska något nytt från väldens bästaste band! ;)

  14. Sveriges bästa och ett av världens bästa rockband.
    Har följt dem sen start .. så det vore kul att vinna..

  15. Jag behöver inte skivan men hade hoppats att låten snart kommer till Norska iTunes. Någon som vet om det är på gång?

  16. Jag vill vinna för att “det känns perfekt” beskriver bäst den känslan jag hade när jag lyssnade på er musik för första gången. :)

  17. jag vill vinna för att även om det kanske låter löjligt har jockes röst blivit trygghet för mig, som att krama sin mamma typ. vill kunna trösta mig till och finna styrka hos något nytt.

  18. Jeg vil vinne fordi jeg er norges største Kent fan og man skal synes synd på nordmenn for tiden……..

  19. jag vill vinna för att jag vill kunna höra resultatet av “att Jocke Berg blir Disney-stjärna” när jag vill!

  20. Jag vill vinna för att kent är det band som ligger mig varmast om hjärtat och det alltid är trevligt att lyssna på Jocke´s röst. 

  21. Jag vill vinna för att mina trillingkillar älskar och då menar jag äääääääälskar första filmen med Bilar- den har vi sett typ 2132 gånger- och kommer förmodligen kissa på sig när de får se tvåan..

  22. Jag vill vinna för att kent är så underbara, det spelar ingen roll vilket humör man är på när man lyssnar på deras musik. Det finns inga ord för hur bra dom är!!

  23. Jag vill vinna för att min lillasyster är värsta KENT fanet och jag skulle vilja ge henne denna som present!

  24. det är alltid kul att vinna någonting, framförallt när det är någonting man verkligen vill ha. därför vill jag vinna.

  25. Jag är en glad student, som gillar att lyssna på Kent. “Det känns perfekt” kan vara det bästa som har hänt!

  26. Jag vill vinna för att det känns perfekt att vinna “Det känns perfekt” efter att ha sett Bilar 2.

  27. Jag vill vinna för att det käns perfekt att vinna “Det känns perfekt” efter att ha sett Bilar 2.

  28. Jag vill vinna för att det hade gjort min dag eller ja vecka! Hade blivit sp otroligt glad!

  29. Jag vill vinna för att jag fullständigt älskar låten! Hörde den på bio och kunde inte fokusera på något annat än just den låten :D glömde totalt bort filmen när den spelades!

  30. I want to win because I can’t purchase the single at a store here in the UK. :)

  31. Jag vill vinna för att jag bor i Canada och här kan jag inte köpar Kent skivar i butiken eller i itunes. Jag här värt en Kent fan sidan jag var ett ybytteseleve i Finland i 1998. Jag lyssnar på dina skivar för att hjälpa mig huskar svenska och mina finlandssvenska vänner. 

  32. Jag vill vinna för att det är en daglig abstinens att vara utan Jockes röst! Att min son dessutom älskar Cars och hjärntvättar mig med filmen gör att jag vill hjärntvätta honom tillbaka med bra musik ;-)

  33. Min son på 4år vill gärna vinna då KENT är hans favvo musik & Cars är favvo filmerna!!

Kommentarer är stängda.