Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!av henrik

42 svar på ”Tisdag”
 1. Minst en person spelar gitarr, dethär är ett fall framåt jämfört med de två senaste skivorna oavsett hur bra skivan blir :PpPPpp

 2. …och jag minns din pappas bibliotek! tänker omedelbart på ensamheten då jag ser de här bilderna!

 3. Killen utan hår är inte Stefan Boman, däremot är det han som sitter med basen…

 4. Martin Sköld alltså. :) men Stefan Boman är inte med på de här bilderna.

 5. I am smiling…
  And what an exquisite place, I must admit I am a tad jealous. I imagine I could write a couple of pages or three in such an inspiring place.
  Looking forward to the result of your stay! (feel like hugging someone…!)

 6. ÅÅÅ underbara Kent!!!! <3 Jag o min kompis tolkade det som att det var sista skivan sist när Jocke pratade på konserten i Göteborg den sommaren för 1,5 år sen… Är så glad att vi tolkade fel!!!!!!!!!!!

  Mina tonår präglades av kentlåtar, o sen dess såhär 15 år senare är jag fortfarande stort fan. Ni är så grymma killar!!!!!!!!!!!

 7. Looks nice.hey guys is this another album coming out soon?put an English song on there.go on!great music.keep it up.

 8. Det här blir nog väldigt bra!
  Ser ut som Miraval i Bringnole,men hade inte Brad Pitt köpt det???

 9. Jocke och Martin skriver åt Morten Harket

  Allt tyder på att dessa bilder är från skrivsessionerna åt Morten Harket. Detta antas av flera anledningar: För det första är det enbart Berg och Sköld av Kents medlemmar på bilderna (plus att på både fredagens och tisdagens bilder är skrivplatser och skrivblock porträtterade). För det andra befinner de sig inte i Psykbunkern, vilket jag tror hade varit fallet om en ny Kentskiva hade varit på G. Till sist är det en sjukt stor grej att Jocke och Martin får skriva låtar till en världsartist i form av Morten Harket, jag menar, Harket har ju trots allt världsrekord i att hålla samma ton längst tid i ett live-framträdande. ;)

 10. Det är en ny skiva åt kent, det kan jag “avslöja”. Tro mig eller ej men så är det.

 11. Det är en ny skiva åt kent, det kan jag “avslöja”. Tro mig eller ej men så är det.

Kommentarer är stängda.