Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!
PRESSRELEASE

När sveriges största rockband Kent ger ut nytt album är det årets händelse i musiksverige: den 25 april släpper de – Jag är inte rädd för mörkret. Samtidigt kommer boken vi aldrig sett förut.
   Kent Waldersten – Lägg er inte i! är ett närmast kosmiskt möte mellan musik, konst, formgivning och boktryckeri.
   I nära samarbete med bandet har konstnären Jesper Waldersten skapat ett praktverk, lika vackert och mångbottnat som Kents musik. I text och framför allt bild och foto tolkar Jesper Waldersten bandet, den nya skivan och deras arbete under inspelningen av den. Resultatet är en helt fantastisk bok som kommer älskas av inte bara Kents fans utan också av bokälskare och Jesper Walderstens publik.

”’Hänger du med, vi åker om åtta dagar?’
Jag fick följa bandet under 17 intensiva dagar och nätter i november 2011 i en gammal fabrik strax utan- för Saint Remy i Provence vid inspelningen av ’plattan med fler titlar än låtar’. På vägen hem hade jag fruktansvärd diarré. Det har man om man haft kul, inspirerats, då spjällen har stått vidöppna, då lönndörrarna fladdrat i vinden.
Rätt åt mig kanske eller …
Rätt åt er!”

Jesper Waldersten.

http://www.kentwaldersten.com/

Boken finns ute den 5 maj.

av henrik

8 svar på ”Kent Waldersten – Lägg er inte i!”

Kommentarer är stängda.