Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Förra veckan offentliggjordes att Kent arrangerar en minifestival med namnet #KENTFEST i juni samt gör exklusiva klubbspelningar i maj. I morse släpptes biljetterna till klubbturnén, som sålde slut inom två minuter, och imorgon kl. 09.00 släpps biljetterna till #KENTFEST.

#KENTFEST går av stapeln på Ullevi den 1 juni och på Gärdet i Stockholm den 15 juni. I dagsläget är följande artister klara: Kent, Nina Persson, Tove Lo och Junip. Fler tillkommer.

Biljettpris: 550 kr + Ticnets serviceavgift

Köp biljetter på Ticnet!

av henrik

15 svar på ”#KENTFEST – Biljettsläpp tisdag 25 mars 09.00!”
 1. Jag har fått ett mail från Spotify som säger att jag som spotifykund kan köpa biljetter till #kentfest redan idag och finns en länk till ticnet, någon mer som fått det? Scam eller inte?

 2. Men va? Jag satt inne på eventim från 09.50 till 11.00 och det stod då (och står fortfarande) att biljetterna till Göteborg och Lund är “ej bokningsbara”. Funkade det för alla utom för mig?

 3. Har också väntat en evighet på Göteborgs biljetterna verkar sjukt konstigt att de skulle ta slut på 1 minut ….

 4. jag fick det och jag kunde köpa biljetter och jag fick dem. men jag still är jättefundersam om dom typ inte kommer funka?!?????

 5. När jag skulle boka till Lund såg jag att även Göterborgsbiljetterna var “gröna” alltså bokningsbara. När jag hade betalat mina biljetter såg jag dock att både Lund och Göteborg inte gick att boka längre. Det gick snabbt.

 6. Uppdaterade du sidan överhuvudtaget under tiden du var inloggad? Jag var inloggad från och med klockan 09:00 kl 10:00 uppdaterade jag sidan och fick upp biljetterna som bokningsbara.

 7. Jo tyvärr så blev vi också biljettlösa, fast mannen satt vid datorn innan kl 10.00. Super tråkigt att biljetterna tog slut så pass fort. Kan alltid hoppas på en extra Klubbfest.

 8. mmmm samma för min man. Jag ringde dit och då sa de att det sålt slut direkt.. Hur är detta möjligt? men men.. riktigt tråkigt..

 9. Tycker också det är tråkigt att det blev så här. En massa 2a hands försäljning bara. Här har man väntat i 2 år och så blir det ingen riktig turne utan en Kentfest? Sorry men det är inte bra nog. Näpp den här gången gick inte “turnén” till fansen. Pengarna styr här och plötsligt känns La belle epoque lam.

 10. Köpte via sptfylänken redan igår, funkade prima. Tre biljetter innan släppdatum, nice.

 11. Förstår att ni är gamla och trötta, men det här är ju en uselt planerad turné! Antar att ni har blivit gamla och bekväma, och antagligen inte behöver stålarna, oavsett uselt ur ett “fan” perspektiv! Mitt i veckan datum och små lokaler, hur vore det med en riktig sommarturné? Laddar hem skivan och bojkottar turnén! Alla för alla och en för en…

Kommentarer är stängda.