Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Nu är den äntligen här, Tigerdrottningen!

30 april 2014

Tigerdrottningen - albumomslag

Kents nya album finns nu att köpa och att lyssna på där du brukar köpa och lyssna på musik.

Här är Spotify-länken: http://bit.ly/Tigerdrottningen +

CDON

iTunes

Sissel april 30, 2014 kl. 07:46

Så inderlig vakkert…Takk!!!! Svart snö

Robert april 30, 2014 kl. 10:41

Åh, vad jag älskar det här bandet… och när man har känt sig heartbroken förr och lyssnat på Kent, så har jag aldrig känt mig närmare Jocke Berg! jag sa ju innan att jag var rädd att det skulle ännu en elektro skiva, men det blev det inte… vi fick en vuxen, emo-platta, väldigt hängig, väldigt adult… Fast Kent mest vuxna platta är ändå ISOLA. Ja, vi fick i stort sett en uppföljare till JÄIRFD…

MIRAGE: Jag tror jag har blivit bortskämd med intro låtar som 999, sundance kid, 400 slag och livräddaren… men den här mirage är väldigt bra och den växer hela tiden… känns som lite fransk 80tals emo-disko…

VAR ÄR VI NU: Fan, va bra den är… knäckande bra låt… Tack Kent!! Knäckande, knäckande bra låt… väldigt emotionell..väldigt sorgsen… handlar tydligen om ett breakup… älskar den! Som andra spår på skivan hade jag ändå väntat mig nåt som PÄRLOR, DU ÄR ÅNGA, ELLER PETROLEUM… Men den här e lika bra…

SKOGARNA: Ja, jag tyckte den var lite väl robot-lik innan, men tja, det är en rätt bra låt… men kommer knappt lyssna på den ändå..

LA BELLE EPOQUE: har aldrig riktigt varit förtjust i denna låt, den e för utpräglad och tradig och enformad… gillar inte mässandet… tradig refränga… tradig låt helt enkelt..

SVART SNÖ: Härlig hängig melodisk emo-låt… gillar den starkt.. alltid sorgsna texter… helt i min smak…

ALLT HAR SIN TID: Får inget grepp om den här låten… tycker den är intetsägande..och väldigt ojämn…

INNAN HIMLEN FALLER NER: Mäktig låt, anthem-lik skön hymn.. riktigt bra låt.

DIN ENDA VÄN: Rätt okej låt, inget speciellt.. lite intetsägande.. ingen krossande vacker melodi direkt, inget skönt driv i låten…rät medioker.

GODHET: riktigt bra låt – en syskonlåt till generation x….

SIMMAREN:Ja.. vad ska jag säga… produktionen, arrangemanget är nymodigt, tyvärr lite plastigt, och det är en åkomma jag känner har drabbat Kent mer å mer på senaste skivorna… jag vill ha distat, mer indie-eko-reverb-mer smärta och djup i arrangemangen.. Tycker det är en väldigt tillrättalagd och färglös refräng… kunde lika gärna varit nån modern Sandelin låt…

DEN ANDRA SIDAN: väldigt ljummen och slätstruken avslutning på skivan. Kan knappast jämföra sig med mannen i den vita hatten, 747, sverige, eller det finns inga ord. Den här låten är som en champagneflaska som skakas, och ut kommer bara ett antiklimaktiskt och avslaget sprut… Nä, den här och HÄNSYN kan nog ta varandra i hand….

Allt som allt, efter flera lyssningar kan jag säga att jag ger den 3 av fem. Ironiskt nog så är JÄIRFM som jag i stort sett halvgillade bättre än den här skivan… och that’s saying alot! Till nästa platta får Jocke å Co nog damma av deras gamla sound som gjorde dem stora och återvända till rötterna…. och för guds skull – byt producent!

Matilda Andersen april 30, 2014 kl. 11:36

släpp texterna? !! :)

Robert april 30, 2014 kl. 19:14

Gode gud… VAR ÄR VI NU knäcker mig… kan detta vara den mognaste låten någonsin som Jocke skrivit…. den ligger i hård konkurrens med INNAN ALLTING TAR SLUT, DUETT, MANNEN I DEN VITA HATTEN, PASSAGERARE och åtskilliga andra…. fan va bra den här låten är… den knäcker mig alltså…. den emotionella tyngden i den.. melodin,,produktionen…

Fredde maj 1, 2014 kl. 03:32

Tack tack inget spotify itunes bläh. 500 sek för flac direkt härifrån tack.

damonmx maj 1, 2014 kl. 04:02

please, please I need listen it, when will be available in Mexico, even in youtube there is not any new track about you, please¡

Diepher maj 1, 2014 kl. 14:23

Tack… Just wanna thank you for these musical impressions of alternative ways of thinking.
Jocke, that must be the next step and I´m glad to attend you on this way. Go on like that, although I dont know, where that can lead us anyway. You´ve already reached the era, i always dreamed of since D&JD became past. Thanks for that miracle, and best wishes to harri! <3

Araka Neuman maj 1, 2014 kl. 16:13

äntligen en riktigt bra producerad skiva från Kent blir Weltklasse.

Therese Holm maj 1, 2014 kl. 16:18

att vakna upp och finna sin lägenhet främmande, kents texter få då ett helt annat ljus, har sett mig i spegeln, ser ut som skit, då och att äntligen sluta automatgå i fängelset. vart somhelst ut ur det byggda! sen fuck grannen säger hej

var är vi nu? !
”de kommer aldrig ta oss levande” !

Amanda maj 3, 2014 kl. 17:37

Köp skivan- få texterna. Simple.

ullevi maj 5, 2014 kl. 12:14

A brilliant Overture and a breathtaking Final, just like in a field of white crosses right above the shore at OB

Nisse maj 6, 2014 kl. 19:39

”Den andra sidan” är det bästa Kent har gjort sedan Mannen i den vita hatten. Jag blev så sjukt glad när jag hörde den. Fantastiskt!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: