Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon

Kent till Bråvalla

Kent till Bråvalla

Strax innan midnatt den 15 juni i år tystnade musiken på Gärdet i Stockholm och ett fyrverkeri avfyrades. Samma sekund avslutades Kents sista konsert i Sverige för sommaren 2014. Nu är det bestämt att Kent gör en enda spelning i Sverige nästa år, på just det; Bråvalla.

Ingen kan väl undgått singeln ”La Belle Epoque” som kom tidigare i år?! Låten som berörde och upprörde. På Valborgsmässoafton kom bandets 11:e studioalbum ”Tigerdrottningen”, vilken gick rakt in på förstaplats på Topplistan i både Sverige och Norge. Därefter en mindre klubbturné och till sist Kentfest i Sverige samt festivaler i Norden. Just nu arbetar medlemmarna i Kent med diverse olika projekt.

Kent till Bråvalla
Märkt på:    

4 reaktion på “Kent till Bråvalla

 • 28 november 2014 kl. 07:29
  Permalink

  Vilken dag kommer ni spela?

 • 28 november 2014 kl. 08:07
  Permalink

  Säg gärna vilket datum så snart som möjlighet en kan köpa endagsbiljett :)

 • 28 november 2014 kl. 19:58
  Permalink

  “– De kommer att spela på lördagen den 27 juni. Vi är självklart supernöjda med att Sveriges största rockband vill komma till Bråvalla, säger Linn Stigsson Stern, pressansvarig för festivalarrangören FKP Scorpio.”

 • 1 december 2014 kl. 03:23
  Permalink

  Inte mitt favvoställe att se Kent på. Vore bra om övriga nordiska konserter släpps också så det går att välja.

Kommentarer är stängda.