Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

På onsdagskvällen ägde Grammisgalan rum på Cirkus i Stockholm. Kent var nominerade i fem kategorier och vann två. Det gör att de utökar sin ledning gällande flest antal Grammisar. Kent har nu fått hela 19 stycken sedan den första 1995. Totalt antal nomineringar är 45.

Kvällens första Grammis – Årets rock!
Sami tackade juryn och pratade om att det snart var 20 år sedan de fick sin första Grammis. Sedan tackade Markus en lång rad människor som jobbat med Kent genom åren. Till sist greppade Martin mikrofonen och tackade Martin Roos som gått från att vara bandets största kritiker till medlem och sedan manager. En roll han nu har lämnat. Tack och förlåt.

Kvällens andra Kentgrammis gick till Joakim Berg i kategorin Årets textförfattare. Priset togs emot av resten av bandet eftersom Jocke inte var på plats på Cirkus. De passade på att tacka Jocke för texterna. Jocke hade skickat ett meddelande som Markus läste upp:

“Ledsen att jag inte kan vara där, men det var ju kul att vara bäst. Förlåt och tack!”

av henrik

Ett svar på ”Två Grammisar till Kent”

Kommentarer är stängda.