Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Egoist - text

Egoist

av henrik

15 svar på ”Egoist”
 1. Después de años en los que su música acompañó mis recuerdos, después de que cada momento en mi vida tuviese una estrofa de alguna canción de KENT , después de guiar mis decisiones y mi vida en lo aprendido, ahora se anuncia la crónica de una muerte anunciada donde se van mis recuerdos en sus canciones en su modo de vida se van a las estrellas y a la eternidad KENT por siempre!

 2. Det finns tio ar … tio ar som Kent var dom langa milen mot Berlin, angan, vapen och ammunition, musiken av min melankoli. Radion spelar din sång medan Stockholm ligger ode och varlden håller andan.

  Tack för detta från Rumänien och se dig på den sista konserten

 3. Jävligt bra låt och text!! Tog 3-4 lyssningar innan man insåg hur bra den är. Tack ännu en gång för jobbiga mind loops… Tvekar inte en sekund på sista skivan kommer vara en skiva att stolt, både som fan och medlem, gå in i evigheten med! Lycka till och jag hoppas att ni lever lever livet!

 4. Otroligt bra låt!! Blir sista plattan som Egoist blir det en klassiker!

 5. Lika bra att skiten läggs ner !!!.
  Kent har gått från att spela deppmusik till att skriva Sossemusik och på så sätt springa ” Löfvens ” ärenden .
  Jag spyr bara jag ser ” Egoist ” omslag med en ful sosseros , leve moderata samlingspartiet .

 6. Du har ju inte fattat någonting. Kent har så gott som hela tiden beskrivit samhällets baksidor och stått på de svagas sida och fattar du inte förrän nu. Helt otroligt… Läs Jocke Bergs texter så fattar du kanske bättre.

 7. Du kanske inte inser att texten är anti-vänster? De handlar ju om att hatet från vänster är “okej”, att deras våld slår hårt.

 8. Jag lade inte märke till den förrän jag såg bilden här :D.. (Såg bilden på Twitter för några dagar sen). Underbart :D

 9. Kommer resten av albumet att låta som Egoist så är det kanske det bästa som kunde hända – att dem lägger ner då.
  Och varför i guds heliga namn kunde dem inte, som en proper avskedgest, gå tillbaka till rötterna och ge oss en sista släng av indie-Kent; en riktig slagdänga till album med sliriga Kent-gitarrer och briljanta melodier á la rödljus eller en helt ny karriär? Att dem liksom sluter cirkeln… det hade varit vackert..

 10. alltså… ärligt talat förväntade jag mig något bättre än den här (ursäkta mig men) skiten rent ut sagt. jag har köpt biljetter till 9 av konserterna i vinterns avskedsturné… men om engagemanget ligger på den här nivån så vet jag faktiskt inte. Det känns som att Adam Berg är den mest engagerade i att göra ett så värdigt avsked som möjligt. Jag gråter och gråter, kent är och förblir mitt allt, och jag kommer nog att gråta resten av mitt liv. Jag kanske är dum eller egoistisk eller för arg & besviken för att kunna se klart.. men när jag hör den här låten (och designen ska jag inte ens gå in på), så skriker mina känslor: “Är vi inte värda mer än såhär?”

Kommentarer är stängda.