Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

av henrik

6 svar på ”Biljettsläpp: lördag 12.00”
  1. Ska se er i staden min farfar föddes i. Han hann aldrig visa mig den.
    I en hangar möts vi igen. Där han började och ni slutade. Någon sa att det kan vara snö då. Jag kan inget om väder. Det är oundvikligt och vackert oavsett. Bo på vinterpalatset på min gata.
    Jag älskar bra slut. Särskilt de som vi vet är början på något nytt.
    När jag berättar för min pappa tror jag att han började gråta men harklade sig igenom det. Vi är båda känsliga och även om dom tycker det är något fel. Lever vi iaf. Med eller utan en biljett. Några timmar kvar. Det är ingenting och allt. Som en låt. Jag älskar er.

  2. Hyr nåt stort fält i Eskilstuna istället och bygg upp fetingscenen allan! Tar nästan illa vid mig att det inte blir någon konsert (såvitt fansen vet ännu) i Eskilstuna. Ursprungsstaden är väl inte jätteviktig i de flesta band men i just Kent är deras hemstad en väldigt stor grejj. Så otroligt mycket vi fått höra om den platsen under hela deras karriär och så blir det ingen spelning där? Tycker jag är lite fult.

Kommentarer är stängda.