Kent.nu — Tidigare officiell hemsida för Sveriges största rockband

Biljettsläpp: lördag 12.00

18 mars 2016

På lördag klockan 12.00 släpps biljetterna till Avskedsturnén.

Se alla turnédatum här
Köp biljetter här

Sculls - green

Kristin Wincent mars 19, 2016 kl. 05:30

Ska se er i staden min farfar föddes i. Han hann aldrig visa mig den.
I en hangar möts vi igen. Där han började och ni slutade. Någon sa att det kan vara snö då. Jag kan inget om väder. Det är oundvikligt och vackert oavsett. Bo på vinterpalatset på min gata.
Jag älskar bra slut. Särskilt de som vi vet är början på något nytt.
När jag berättar för min pappa tror jag att han började gråta men harklade sig igenom det. Vi är båda känsliga och även om dom tycker det är något fel. Lever vi iaf. Med eller utan en biljett. Några timmar kvar. Det är ingenting och allt. Som en låt. Jag älskar er.

Jonatan Dahlroth mars 19, 2016 kl. 11:24

Snart….

Jonatan Dahlroth mars 19, 2016 kl. 12:50

JAAA!! Stockholm here we come! :D

Filip mars 19, 2016 kl. 12:51

SLÄPP EN TILL KONSERT I STOCKHOLM

RockyJohan mars 19, 2016 kl. 13:01

Har väntat i kö i över en timme nu.
Ujujujujuj.

Jonatan Dahlroth mars 19, 2016 kl. 13:03

Hyr nåt stort fält i Eskilstuna istället och bygg upp fetingscenen allan! Tar nästan illa vid mig att det inte blir någon konsert (såvitt fansen vet ännu) i Eskilstuna. Ursprungsstaden är väl inte jätteviktig i de flesta band men i just Kent är deras hemstad en väldigt stor grejj. Så otroligt mycket vi fått höra om den platsen under hela deras karriär och så blir det ingen spelning där? Tycker jag är lite fult.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: