Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon

Biljettsläpp: lördag 12.00

6 reaktion på “Biljettsläpp: lördag 12.00

 • 19 mars 2016 kl. 05:30
  Permalink

  Ska se er i staden min farfar föddes i. Han hann aldrig visa mig den.
  I en hangar möts vi igen. Där han började och ni slutade. Någon sa att det kan vara snö då. Jag kan inget om väder. Det är oundvikligt och vackert oavsett. Bo på vinterpalatset på min gata.
  Jag älskar bra slut. Särskilt de som vi vet är början på något nytt.
  När jag berättar för min pappa tror jag att han började gråta men harklade sig igenom det. Vi är båda känsliga och även om dom tycker det är något fel. Lever vi iaf. Med eller utan en biljett. Några timmar kvar. Det är ingenting och allt. Som en låt. Jag älskar er.

 • 19 mars 2016 kl. 11:24
  Permalink

  Snart….

 • 19 mars 2016 kl. 12:50
  Permalink

  JAAA!! Stockholm here we come! :D

 • 19 mars 2016 kl. 12:51
  Permalink

  SLÄPP EN TILL KONSERT I STOCKHOLM

 • 19 mars 2016 kl. 13:01
  Permalink

  Har väntat i kö i över en timme nu.
  Ujujujujuj.

 • 19 mars 2016 kl. 13:03
  Permalink

  Hyr nåt stort fält i Eskilstuna istället och bygg upp fetingscenen allan! Tar nästan illa vid mig att det inte blir någon konsert (såvitt fansen vet ännu) i Eskilstuna. Ursprungsstaden är väl inte jätteviktig i de flesta band men i just Kent är deras hemstad en väldigt stor grejj. Så otroligt mycket vi fått höra om den platsen under hela deras karriär och så blir det ingen spelning där? Tycker jag är lite fult.

Kommentarer är stängda.