Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon

Best of – idag!

9 reaktion på “Best of – idag!

 • 16 september 2016 kl. 13:05
  Permalink

  why we can’t hear at youtube?

 • 16 september 2016 kl. 14:15
  Permalink

  Länken funkar inte! vill köpa digitalt, bor i USA.

 • 16 september 2016 kl. 17:47
  Permalink

  Silver kan vara den bästa låt ni någonsin gjort!!

 • 17 september 2016 kl. 03:21
  Permalink

  Älskar ALLA nya låtar, FANTASTISK. Jag hatar att ni slutar men ni gör ett bra avslut, ses 15 december

 • 18 september 2016 kl. 12:37
  Permalink

  Har lyssnat flertalet gånger på skivorna under helgen. Grejen med KENT är att det kunde ha varit 50 låtar på en sån här skiva så Best of ser jag mer som ett vackert tidsdokument från bandet. Är 38 år nu och har levt med musiken från mina tonår och med konserterna i Örebro och Stockholm i vinter blir det 9 konserter genom åren. Så med en stor klump i halsen vill jag Tacka KENT för musiken och alla minnen som det gett.

 • 18 september 2016 kl. 13:50
  Permalink

  Håller med dig xyz. Ser skivan “Best of” mer som en tidsresa än som deras bästa låtar. Skulle jag spela upp låtar för någon som aldrig lyssnat på Kent så skulle jag inte ge dom den här. Jag skulle tvinga dom att lyssna på hela Röd, hela sista skivan och sen göra urval av alla mina favoriter från andra album :-) Deras skatt av låtar är så stor. Blir nästan fel med en “Best of” för dom får verkligen inte plats! Att lära känna musiken genom så få låtar känns…omöjlig. Är i 40-årsåldern och också följt Kent med antalet konserter bakom och framför mig och vill också tacka för alla dom upplevelser jag fått vara med om tack vara den fantastiska musiken. Poesi, eufori, dans, sorg, leenden, ett användande av det svenska språket som fått mig att älska det.
  Tack.

 • 18 september 2016 kl. 17:15
  Permalink

  Hade även lagt till Tigerdrottningen, Hagnesta Hill och Du & Jag Döden.

 • Pingback: Best of - birdnestmailorder.se

 • 20 september 2016 kl. 21:12
  Permalink

  Hoppas att det är någon teknisk fnurra, men låtarna “999” och “La Belle Epoque” är inte spelbara på Tidal (samlingen). Retsamt gråa.

Kommentarer är stängda.