Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Kents sista skiva, Best of, släpps idag som dubbel-CD, för streaming och download.  Den innehåller fyra nya Kentlåtar, de sista någonsin. Senare i höst kommer en trippelvinylutgåva.

Lyssna via Spotify, köp via denna sida

av henrik

9 svar på ”Best of – idag!”
  1. Älskar ALLA nya låtar, FANTASTISK. Jag hatar att ni slutar men ni gör ett bra avslut, ses 15 december

  2. Har lyssnat flertalet gånger på skivorna under helgen. Grejen med KENT är att det kunde ha varit 50 låtar på en sån här skiva så Best of ser jag mer som ett vackert tidsdokument från bandet. Är 38 år nu och har levt med musiken från mina tonår och med konserterna i Örebro och Stockholm i vinter blir det 9 konserter genom åren. Så med en stor klump i halsen vill jag Tacka KENT för musiken och alla minnen som det gett.

  3. Håller med dig xyz. Ser skivan “Best of” mer som en tidsresa än som deras bästa låtar. Skulle jag spela upp låtar för någon som aldrig lyssnat på Kent så skulle jag inte ge dom den här. Jag skulle tvinga dom att lyssna på hela Röd, hela sista skivan och sen göra urval av alla mina favoriter från andra album :-) Deras skatt av låtar är så stor. Blir nästan fel med en “Best of” för dom får verkligen inte plats! Att lära känna musiken genom så få låtar känns…omöjlig. Är i 40-årsåldern och också följt Kent med antalet konserter bakom och framför mig och vill också tacka för alla dom upplevelser jag fått vara med om tack vara den fantastiska musiken. Poesi, eufori, dans, sorg, leenden, ett användande av det svenska språket som fått mig att älska det.
    Tack.

  4. Hoppas att det är någon teknisk fnurra, men låtarna “999” och “La Belle Epoque” är inte spelbara på Tidal (samlingen). Retsamt gråa.

Kommentarer är stängda.