Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Under de senaste månaderna har vi fått mängder av mail och meddelanden från er fans. Ni har velat tacka, hälsa och berätta er historia.

Nu har ni möjlighet att skicka en sista hälsning till Kent via sajten Tack som fan Kent!

Vi kommer att lämna över alla hälsningar till Kent på lämpligt sätt i samband med den sista konserten den 17 december 2016.

skarmavbild-2016-10-16-kl-23-06-42

av henrik

7 svar på ”Skicka en sista hälsning till Kent”
 1. Hoppas vi ses i Helsingfors 28.10 !!
  Tack för alla dessa årtionden, kommer att sakna er musik, helt klart…
  Ha det bäst-Kram <3
  Har själv flyttat från Hallstahammar hit till Finland.

 2. Har aldrig varit ett stort (uttalat) Kent-fan. Kent har ändå alltid funnits i min närhet på olika vis men framförallt så har det alltid funnits någon bra Kent-låt som jag har lyssnat på, om och om igen. Kärleken väntar, FF, La Belle Epoque, Om du var här, Dom Som Försvann, Musik Non Stop och några andra. Såg att Kent skulle lägga av och kände: jaha? Men när jag insåg att jag aldrig kommer att få chansen att se er på scen igen så letade jag desperat efter biljetter och när fick tag på dem till Tele2 Arena den 15:e december så känner jag att jag både längtar och hur sorgen växer. Tur att ni har gjort så många bra låtar som för alltid kommer att leva! TACK KENT!

  /Tommy

 3. Jag såg er i Oslo i lördags, kändes bitterljuvt. Men ni va fantastiska, då som nu för alltid. Er musik är poesi, den har förgyllt mitt liv med lycka, och tröstat mig i sorg. Och jag vill bara att ni ska veta det – det kommer inte va samma sak utan er. Kärlek

 4. KENT!!! Takk for fantastisk musikk. Takk for fantastiske musikalske kulisser til mine minner! KENT var EN av våre felles interesser da jeg møtte mannen i mitt liv – vi har begge vært på 3 konserter. I vårt bryllup danset vi *bryllupsdansen* til 747!!! Tårene rant på konserten. Takk for en fantastisk konsert i Stavanger 21. oktober 2016. Våre tvillinggutter på 7 år elsker dere også! De fikk t-skjorter fra konserten – og de ble så happy.

  TAKK FOR ALT, KENT!!!

  KENT FOR ALLTID!!!

  Thank you for the music – love you :)

  *Vi Är För Alltid*

  Gøril Steenmark-Rødder, Stavanger Norge

Kommentarer är stängda.