Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Varje år försvinner hundratals svenskar spårlöst. Många försvinner frivilligt, medan andra har blivit utsatta för brott. De anhörigas sorg, rädsla och längtan är en oerhörd börda att bära. Många viger sitt liv åt att söka efter sina älskade. I denna kortfilm musiksatt med Kents nya singel ”Hjärta” vill Kent och Efterlyst uppmärksamma en grupp människor i samhället som ofta står ensamma i sitt lidande. Läs mer här.

Diskutera i Kentforumet.

av henrik

20 svar på ”Kortfilmen Hjärta”
  1. jag och min pappa satt framför tvn ihop och kollade, och vi båda konstaterade att den här videon är nåt av det vackraste vi sett!

  2. Låten är underbar. Videon är kall, naken o hemsk. Den går iaf rätt in i mitt hjärta.

  3. Den var verkligen vacker och gripande. Första gången jag hörde om projektet tyckte jag det lät som om mycket kunde gå dåligt men det här var verkligen sjukt bra.

  4. väldigt fin video! jag är bekant med både jacob thorén och daniel olsson smith och hoppas innerligt att den kan hjälpa till med uppgifter och dylikt.

    DOCK så är det faktafel i den… det står att victor hasselström är saknad sen den 18 november 2009. det stämmer inte, han är saknad sen den 18 MARS 2009. spelar väl kanske inte så stor roll egentligen, då det är själv försvinnandet som det är fokus på, men ändå.

  5. Tycker detta är ett mästervärk, jag blir så berörd, nästan så man vill gråta, man förstår verkligen nu hur dessa människor som finns kvar känner. Det sjunger om det i filmen. Bra gjort!

  6. Det var fantastiskt spännande att vara med i videon även om det var mycket kallt! Resultatet blev vackert.

Kommentarer är stängda.