Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Inför varje skivsläpp är det oftast så att artister ger en lång rad intervjuer. Kent tar den här gången ett annat grepp och bjuder in till en stor gemensam presskonferens där både traditionell media och nya medier som tex. bloggar är varmt välkomna.

— Tanken är att bjuda in alla istället för att behöva exkludera folk, säger Sandra Nordin, ansvarig för Kents PR, till Dagens Media.

Ni som har en relativt seriös blogg, frilansar eller driver en fanpage för Kent uppmanas att ansöka om ackreditering och komma till presskonferensen med era frågor. Presskonferensen äger rum den 24 april på Berns i Stockholm.

Här är själva inbjudan, klicka på den för att komma till anmälan och invänta sedan bekräftelse på att du fått plats på presskonferensen.

av henrik