Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Fick ni inte alla Kent-vinyler i julklapp? Osis, men nu ger vi er en chans att vinna alla vinyler och dom här är dessutom signerade!

Paketet innehåller Kents tio första album på 180 grams vinyl. Tävla senast den 27/12 12.00. Klicka här för att tävla!

Tävlingsregler
Tävlingspersiod är 24/12 09.00 – 27/12 12.00.
För att ett tävlingsbidrag skall räknas skall det innehålla fullständigt namn, adress, ålder, mailadress samt en motivering. Varje person får bara skicka in ett svar. Vinnaren publiceras på kent.nu senast den 31/12. Vinstens värde är 2180 kr. Vinnaren står själv för eventuell vinstskatt.

av henrik

Ett svar på ”TÄVLING: Signerat vinylpaket”
  1. Hello I’m huge fan of Kent faraway from Taiwan ,I always wish Kent can have concert here but so many years I’m still waiting ,I know it’s probably won’t happen ,I so wish can meet them in person or have their signed album! I just wanna know if there’s any chance I can get the signed album ,I would love to pay for that ,this is my email ,hope there’s a chance u guys can contact me but I know it probably won’t happen but at least I tried… Here’s email: littlevm@hotmail.com

Kommentarer är stängda.