Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Den 16 september, en vecka innan premiären av kents sista turné släpps samlingsalbumet ”Best of”. Albumet innehåller tjugofyra låtar, varav fyra är nyskrivna.

2016 är kents år. Det spektakulära avskedsåret inleddes i mars, när nyheten om att bandet tar farväl med sitt sista album Då Som Nu För Alltid och en avslutande arenaturné slog ned. Albumet föranleddes av singlarna Egoist och Vi är inte längre där.

Med mindre än en månad kvar till bandets sista omfattande arenaturné, till vilken över 200.000 biljetter sålts, offentliggörs idag releasedatumet och låtlistan för samlingsalbumet Best of. Tidigare utlovades två nya låtar, men det står nu klart att det istället blir hela fyra stycken, vilket innebär att albumet innehåller tjugofyra spår totalt. Dessa fyra låtar är alltså de allra sista nya kent-låtarna någonsin.

Best of släpps som dubbel-CD och för streaming och download den 16 september. Senare i höst kommer en trippelvinylutgåva.

kent_best_of_tracklist

kent_best_of

av henrik