Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

appen-splash-newerInför de sista spelningarna på avskedsturnén släpps en turnéapp som låter publiken bli en del av det visuella uttrycket i arenan. Appen har också en funktion där folk genom att ladda upp egna foton tillsammans avtäcker en av de sista bilderna på bandet.

Appen Den sista sången finns tillgänglig för gratis nedladdning för både iOS och Android. Alla som har biljett till någon av spelningarna i Stockholm uppmanas ladda ner appen och ta med mobilen till konserten; under två utvalda låtar kommer de mobiltelefoner som har appen öppen att visa grafik som tillsammans blir en del av scenshowens helhet.

Grafiken kommer att synas i alla mobiler som har appen igång, oavsett var de befinner sig när spelningen pågår.

Förutom live-funktionen kan alla som har appen ta egna bilder och lägga på ett eget filter med utvalda textrader från kents samlade verk. Bilderna kan delas vidare och laddas upp för att avtäcka innehållet i en stor bildmosaik.

När turnén är avslutad kommer ett hittills opublicerat material från turnén att släppas via appen.


badge-appstore badge-play

appen-konsert

appen-filter

appen-ett-sista-farval

av henrik