Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Tävling: Vinn resa till New York och se Kent live!

091015-releaseparty-header

[ in english | tävla i: Finland / Norge ]

Kent bjuder in en vinnare till releasefest för nya albumet Röd i New York, 6 november. En person får ta med en vän och spendera tre dagar i New York. Första pris består av resa t/r för två personer med Air France och KLM samt boende på helt nya Ace Hotel den 5-7 november (två nätter på hotell). Delta i tävlingen genom att svara på följande frågor:

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Tävlingsregler
För att kunna vinna måste ni kunna flyga till New York den 5 november. Alla deltagare måste vara över 21 år samt inneha ett giltigt pass. Vinsten kan inte utbytas mot pengar. Vinnaren är skyldig att betala eventuella skatter som tillkommer. Tävlingsperiod: 16-25 oktober. Vinnarna kommer att kontaktas den 26 oktober.

Deltagare accepterar att Air France och KLM sparar deltagarens e-postadress och accepterar att ta emot erbjudanden och nyheter från KLM Royal Dutch Airlines och Air France via e-post.

Övriga priser
2a pris: Sony Ericsson t700
3e-5e pris: Albumet Röd

Uppdatering söndag 17/10:
Om du bor i Norge så kan du tävla hos Dagbladet och P4. Bor du i Finland eller Danmark så finns tävlingar där också. Vi återkommer med länkar till alla tävlingar.

091015-releaseparty-loggor