Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Omslaget till 2000. Klicka för större bild!
Låten “2000” har specialskrivits av Kent som vinjettmusik till URs serie “Hemlös” som sänds på onsdagar 22.30 i SVT2. Vi har tidigare berättat att låten kommer att släppas i 100 numrerade exemplar som kommer att auktioneras ut av föreningen Stockholms hemlösa. Nu kan vi berätta att låten kommer att släppas digitalt den 2 november. Alla intäkter från både auktionen och digitalförsäljningen går oavkortat till Föreningen Stockholms hemlösa.

Eskilstuna 350Låten “Tuna 350” har specielskrivits av Martin Sköld och Markus Mustonen till firandet av Eskilstuna 350 år som genomfördes i Eskilstuna i går, den 25 oktober. Det 22 minuter långa verket kommer att släppas digitalt den 2 november.

Ni köper båda låtarna här på kent.nu direkt i widgeten som finns uppe i det röda sidhuvudet.

av henrik