Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon
Inga widgetar hittades i sidofältet!

Nu går det att förhandsboka nya skivan “Jag är inte rädd för mörkret” som släpps den 25 april. Den finns i tre olika utföranden, vanlig CD, digipack och vinyl-LP.

Använd följande länkar för att förhandsboka via CDON:

Sverige
Norge
Danmark
Finland

Det går även bra att boka singeln 999 som släpps den 28 mars. Den finns som maxi och vinyl 7″.

av henrik

19 svar på ”Förhandsboka nya skivan – CD, digipack eller vinyl”
 1. Det står att singeln kommer 04/25 på CDON. Vågar man beställa och veta med säkerhet att den anländer på onsdag…? Annars är det väl bara o trava iväg till Åhléns.

 2. Digipack: tydligen album i exv exklusivare utformning exv, fold-out-papp och nån extra pryl? enligt nåt svar på nätet. Hoppas jag inte bara beställt mp3:or nu :)

 3. Nimnimnim: ja, det stämmer. Tidigare har Hagnesta släppts som digipack. Jättefint! Andra butiker kallar just den versionen för Deluxe.

  Jag förhandsbokade min redan i förra veckan?

 4. Fick nyss mail från CDON som påstår att singelns releasedatum är 25/4…

 5. Singeln släpps imorgon. Albumets releasdatum är daremot 25 april. 

 6. Är så sörens spänd på den här skivan så det finns inte!! Tycker det finns inget större på den svenska skivmarknaden än när Kent släpper nytt; för man vet att det alltid blir nåt jävligt bra. I can’t wait til tomorrow to listen på den nya singeln. Fast jag måste ändå säga att första singlarna från röd och tillbaka till samtiden var lite sådär… Hoppas dom kommer med nån slagdänga som Vinternolltvå… den var gudomlig bortom ord… Jag tänker väldigt mkt på vapen & ammunition – det året 02 var VÄLDIGT speciellt i mitt liv, och jag är lycklig liksom att v&a är förknippad med det året… känns speciellt, känns som att den plattan är lite av en symbol för det året i mitt liv… 

  min topp 3 från v&a (vinter02 gälls ej eftersom den släpptes separat)

  1. FF
  2 Sundance kid
  3. Elite

  Love 

 7. Okay, I am from Germany and I am not able to speak swedish, so please could someone help me because I want to order the Maxi CD and also the Digipack Version of the CD. Can someone give me some information about a shop which sells the new Kent CD to Germany? Help would be great.

 8. Problem solved. I did not see that there was an international link for ordering the CD and Single :-)

 9. Jag har mailat cdon och frågat och singeln kommer inte släppas förren den 24 april. Det är denna uppgift de har fått säger dom. SUCK! 

Kommentarer är stängda.