Kent.nu Paus.nu Kentforumet Kentmailen Joakim Berg Patreon

Så här följder du presskonferensen

Så här följder du presskonferensen

Tisdag klockan 12.00 är det dags för Kent att hålla sin presskonferens på Berns i Stockholm. Flera olika medier väntas sända direkt från Berns och Aftonbladet sägs starta sin sändning redan 11.30. Vi kommer även att sända presskonferensen direkt här på Kent.nu via Bambuser.

Vi uppdaterar detta inlägg med sändningar och länkar när det är dags. Vi kommer även att samla alla länkar som presskonferensen genererar. Har du en blogg eller liknande och är på plats? Lämna gärna en kommentar (med länk) på detta inlägg när du har skrivit.

På Twitter använder vi taggen #kentpress och du kan följa flödet här nedan.

Så här följder du presskonferensen
Märkt på:    

9 reaktion på “Så här följder du presskonferensen

Kommentarer är stängda.